Přehled top 8 nejzajímavějších seriálů, které startují v červnu

Přehled top 8 nejzajímavějších seriálů, které startují v červnu | Fandíme seriálům
Netflix, HBO
Zobrazit dalších 25 obrázků
Červen na seriálové novinky nebude nijak bohatý, ale nebojte, i tak vám pomůžeme vybrat pár kusů, na které se vyplatí těšit.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2
  3. Kapitola č.3
  4. Kapitola č.4

NOS4A2

Seriálová adaptace románu NOS4A2 od autora Joe Hilla se dočkala vcelku příznivých reakcí kritiků i diváků, jen po stránce sledovanosti se o vyložený hit nejednalo. I přesto stanice AMC odklepla druhou sérii, jež se fanoušci dočkají 21. 6. Příběh předlohy pojednává o charismatickém nesmrtelném Charliem Manxovi, který se živí dušemi dětí a jejich zbytky uchovává v Christmaslandu – v ledové zvrácené vánoční vesničce, která je výplodem Manxovy fantazie. V Christmaslandu jsou každý den Vánoce a neštěstí či smutek jsou zde protizákonné. Celý Manxův svět je ohrožen v momentě, kdy jedna mladá slečna v Nové Anglii objeví nebezpečný dar. Ústřední zápornou roli zestárlého sériového vraha s nadpřirozenými schopnostmi, Charlieho Manxe, ztvárnil k nepoznání nalíčený Zachary Quinto (Star Trek). Ve druhé řadě dojde k časovému psounu o osm let dopředu.

Více o seriálu se dočtete zde.

Perry Mason

Stanice HBO přivede zpět na televizní obrazovky ikonickou právnickou postavu Perryho Masona. Ten se v televizním vysílání objevil v několika variacích, z nichž nejznámější je nejspíše ta od stanice CBS, která se vysílala v letech 1957 až 1966 v hlavní roli s Raymondem Burrem. Reboot se bude odehrávat v Los Angeles ve 30. let minulého století a bude titulního právníka sledovat v době, kdy teprve se svou kariérou začíná. V hlavní roli se představí Matthew Rhys, kterého můžete znát z oceňovaného seriálu Takoví normální Američané. Inspirací pro scénář byly knihy od Erlea Stanley Gardnera. Premiéra se uskuteční 21. 6.

Více o minisérii se dočtete zde.

« Předchozí kapitola
Další kapitola »
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Love, Simon

16.03.2018 | USA
Komedie, Drama, Romantický
Info o filmu

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu