Přehled top 8 nejzajímavějších seriálů, které startují v červnu

Přehled top 8 nejzajímavějších seriálů, které startují v červnu | Fandíme seriálům
Netflix, HBO
Zobrazit dalších 25 obrázků
Červen na seriálové novinky nebude nijak bohatý, ale nebojte, i tak vám pomůžeme vybrat pár kusů, na které se vyplatí těšit.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2
  3. Kapitola č.3
  4. Kapitola č.4

Love, Victor

Romantický titul Love, Victor je seriálovým spin-offem celovečerního snímku Love, Simon z roku 2018. Ústředním hrdinou seriálu je Victor, introvertní homosexuální teenager, který se snaží přizpůsobit svému novému životu na střední škole v Creekwoodu. V hlavní roli se představí Michael Cimino (Annabelle 3). Pojítkem mezi seriálem a celovečerním snímkem je filmový představitel Simona Spiera Nick Robinson, jenž se v Love, Victor vrátil ve vedlejší roli coby Simon a dále se ujal role vypravěče. Za seriálem stojí stejná dvojice scenáristů jako u Love, Simon, jmenovitě Isaac Aptaker a Elizabeth Berger. První epizoda z celkových deseti si odbyde premiéru 19. 6. na Hulu.

Více o seriálu se dočtete zde.

The Politician (Politik)

The Politician byl prvním seriálem tvůrce Ryana Murphyho pro Netflix. V titulní roli se představil víceméně neznámý herec Ben Platt (Ladíme!), ovšem do vedlejších rolí Netflix ukořistil herecké persóny jako Gwyneth Paltrow, Jessicu Lange (American Horror Story) či Dylana McDermotta (Hollywood). První řada si odbyla premiéru v září loňského roku. Netflix byl nejspíš se sledovaností komediálního dramatu s muzikálovými prvky velmi spokojen, a tak se druhé série fanoušci dočkají již 19. 6. Stručná synopse se seriálu zní: „Payton vždycky věděl, že se stane prezidentem. Nejprve ale musí překonat to nejzrádnější politické období ze všech: střední školu.“ I přesto, že je nová série takřka za rohem, tak Netflix zatím nezveřejnil žádnou upoutávku ke druhé sezóně.

Více o seriálu se dočtete zde.

« Předchozí kapitola
Další kapitola »
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Love, Simon

16.03.2018 | USA
Komedie, Drama, Romantický
Info o filmu

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu