Přehled top 8 nejzajímavějších seriálů, které startují v červnu

Přehled top 8 nejzajímavějších seriálů, které startují v červnu | Fandíme seriálům
Netflix, HBO
Zobrazit dalších 25 obrázků
Červen na seriálové novinky nebude nijak bohatý, ale nebojte, i tak vám pomůžeme vybrat pár kusů, na které se vyplatí těšit.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2
  3. Kapitola č.3
  4. Kapitola č.4

Červen je snad prvním měsícem v roce, kdy jsou filmové premiéry na VOD platformách zajímavější než ty seriálové. Z důvodu koronavirové pandemie mnoho studií své kinopremiéry přesunulo na streamovací služby. V červnu si tak online premiéru odbyde třeba rodinná fantasy Artemis Fowl, dramedy od Judda Apatowa The King of Staten Island či australský snímek Babyteeth, který budeme u nás moci vidět v kinech v rámci programu Tady Vary. U seriálů oproti nabitému květnu není červnový výběr (u nových i zajetých sérií) až tak výrazný. I přesto jsme pro vás vybrali osm seriálových premiér, které by vás mohly zaujmout.

Více než polovina letošních seriálů bude odložena na rok 2021
 

13 Reasons Why (Proč? 13x proto)

Prvním seriálem našeho výběru je finální série 13 Reasons Why. Jeden z nejkontroverznějších a nejpopulárnějších seriálů od Netflixu se uzavře zkrácenou desetidílnou čtvrtou sezónou. Mnoho fanoušků už u druhé řady mluvilo o zbytečném natahování děje, kdy se tvůrci marně snažili překombinovat již známe dějové linky. Mně osobně se líbily všechny dosavadní série, avšak zároveň jsem rád, že se tvůrci již rozhodli seriál zakončit. Dle zveřejněného traileru bude čtvrtá řada přímo navazovat na finále třetí série. Skupina maturantů v čele s psychicky zdevastovaným Clayem Jensenem čelí znovuotevírání ran z minulosti a opět se ocitnou v hledáčku detektivů. Premiéra se uskuteční již 5. 6.

Více o seriálu se dočtete zde.

Crossing Swords

Novinka od streamovací služby Hulu s názvem Crossing Swords sleduje osudy dobrosrdečného venkovana Patricka (Nicholas Hoult), který získá vysněnou pozici rytíře, ale netrvá to dlouho a stane se z toho noční můra, když zjistí, že královský dvůr je prolezlý intrikami a lidmi zkaženými až na kost. Jestli jste někde zahlédli obrázky z tohoto animovaného seriálu, který je vyroben pomocí takzvané fázové animace, tak jste si nejspíš řekli, že jde o další infantilní seriál pro děti. Ovšem tento roztomile působící seriál je dílem Johna Harvatina IV, Toma Roota a Setha Greena, kteří mají na svědomí komediální taškařici Robot Chicken. Po zhlédnutí upoutávky vám bude dočista jasné, že tady se jedná o další přisprostlou animovanou zábavu zaměřenou na odrostlejší publikum. První série bude mít deset epizod a premiéra je stanovena na 12. 6.

Více o seriálu se dočtete zde.

Další kapitola »
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Love, Simon

16.03.2018 | USA
Komedie, Drama, Romantický
Info o filmu

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu