The Last of Us: Seriálová verze postapokalyptické videohry už zná hlavního režiséra

The Last of Us: Seriálová verze postapokalyptické videohry už zná hlavního režiséra | Fandíme seriálům
Sony Computer Entertainment
Zobrazit dalších 8 obrázků
Projekt pokračuje v nabírání zajímavých tvůrců. 

Seriálová adaptace podle oceňované videohry The Last of Us, kde hrdina Joel musel v postapokalyptickém nakaženém světě dopravit dívku Ellie přes USA do bezpečí, se při pohledu na tvůrčí tým začíná jevit slibně. Pevný základ totiž tvoří režisér videohry Neil Druckmann a šéf vývojářského studia Naughty Dog Evan Wells jakožto výkonní producenti. Hudbu obstará původní skladatel videohry Gustavo Santaolalla.

Druckmann se podílí i na scénáři s Craigem Mazinem, který napsal chválenou minisérii Černobyl. Tu zrežíroval Johan Renck a bude to právě on, kdo natočí pilotní díl k seriálu. Navíc je tu šance, že se nechá přemluvit k režii dalších epizod. Renck bude také působit jako výkonný producent a přiznává, že jej zlákala představa znovu se sejít s Mazinem, protože se mu s ním spolupracuje tak skvěle jako s nikým jiným.

The Last of Us: Seriál podle populární hry se neobejde bez ikonické hudby
 

Druckmann, Mazin a Renck týdny debatovali o způsobu, jak přizpůsobit postavy pro seriál. Renck se totiž domnívá, že je obtížnější přizpůsobit postavu z videohry než postavu z knihy, která žije pouze v myslích čtenářů. Zato v The Last of Us mají hráči velmi konkrétní představu, jak Joel s Ellie vypadají, znějí a jak se chovají. Před tvůrci leží ještě hodně práce, ale zdá se, že přípravu berou vážně, takže určitě se pokusí přizpůsobit seriál, jak nejlépe to budou umět. The Last of Us by potom mělo mít premiéru v roce 2021 na HBO.

Na závěr si můžete přehrát jeden z posledních trailerů na The Last of Us II, jehož vydání se po odkladu konečně blíží. Hra vychází exkluzivně 19. 6. na Playstation 4.

Zdroj: Discussing Film

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu