Živí mrtví: Kolik lidí zabil Rick Grimes během své poutě zombie světem

Živí mrtví: Kolik lidí zabil Rick Grimes během své poutě zombie světem | Fandíme seriálům
AMC
Zobrazit dalších 16 obrázků
Projděte si dlouhý seznam všech lidí, kteří v populárním zombie seriálu přišli o život rukou ústřední postavy.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2
  3. Kapitola č.3

Hlavní postavou populárního postapokalyptického seriálu Živí mrtví (The Walking Dead) byl od jeho počátku bývalý policista Rick Grimes, ztvárněný hercem Andrew Lincolnem. Ústřední postavou příběhu byl až do deváté řady, ve které Rick ze seriálu odešel. Završení jeho putování se diváci ale mají ještě dočkat v podobě několika navazujících filmů.

Po celou dobu Rickova účinkování v seriálu se tato postava neustále vyvíjela. Jeden z aspektů, který vývoj indikoval, byl i jeho přístup k ostatním přeživším. Po probuzení do zombie apokalypsy nejdříve přetrvávala Rickova nátura policisty, která se ale postupem času měnila. V boji o přežití tak postupně nezabíjel jen nemrtvé zombie, ale i lidi, které považoval za riziko. Níže si tak můžete projít všechny lidi, které Rick Grimes v Živých mrtvých zabil a kvůli jakému důvodu. Rozhodně jich není málo:

  • Dave a Tony (2. řada, epizoda Nebraska) - První lidé, které Rick v seriálu zabil, byli Dave a Tony. Narazil na ně v opuštěném baru a chtěli zjistit lokaci Hershelovy farmy. Poté, co odhalili, že by si ji vzali násilím, je Rick oba zastřelil.
  • Shane Walsh (2. řada, epizoda To lepší v nás) - Po dlouhotrvajícím vzájemném nepřátelství zabil Rick svého bývalého kamaráda Shanea v sebeobraně nožem.
  • Tomas (3. řada, epizoda Hnus) - Jeden z vězňů, které Rickova skupina objevila při prohledávání vězení. Tomas se ho pokusil zabít, Rick na to reagoval ránou mačetou.
  • Alespoň tři bojovníci z Woodbury (3. řada, epizoda Zrozeni k bolesti) - Během záchrany Glenna a Maggie Rick zastřelil alespoň tři tamější ozbrojené bojovníky. Číslo by mohlo být vyšší, není ale vždy jasné, kdo kdy vystřelil.
  • Lou (4. řada, epizoda Zabráno) - Skupina nazvaná Claimers narazí na dočasný úkryt Ricka, Carla a Michonne a začne ho rabovat. Na záchodě Rick náhodou narazí na jednoho z členů skupiny, Loua, a uškrtí ho.
  • Joe a Dan (4. řada, epizoda Terminus) - Jako odplatu za Loua zbylí členové Claimers zajmout Ricka a ostatní a hrozí jim zabitím. Rick nakonec prokousne Joeův krk a ubodá Dana.
  • Řezníci a obyvatelé Terminusu (5. řada, epizoda Porážka) - Poté, co je skupina zaujmutá kanibaly v Terminusu, se podaří Rickovi zbavit pout a zabít dva řezníky, kteří je zrovna chtěli také zabít. Při útěku poté nožem zabíjí dalšího tamějšího obyvatele a vzápětí další čtyři zastřelí.

Další kapitola »
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu