Živí mrtví odhalili co bylo s Rickem poté, co jsme jej viděli naposledy

Živí mrtví odhalili co bylo s Rickem poté, co jsme jej viděli naposledy | Fandíme seriálům
AMC
Zobrazit dalších 5 obrázků
O osudu Ricka Grimese po jeho odchodu ze seriálu víme opět o něco víc. 
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Pozor, článek může obsahovat spoilery!

Desátá série Živých mrtvých je kvůli pandemii prozatím u konce (finální šestnáctá epizoda bude uvedena později během roku jako speciální díl). Třináctá epizoda se zaměřila téměř výhradně na Michonne (Danai Gurira) a její misi za získáním zbraní, které by komunitám pomohly v boji proti Šeptačům. Během její cesty s Virgilem se Michonne dostala na loď, kde našla kovbojské boty a obrázek sebe a Judith vyškrábaný na displeji telefonu. Ihned poznala, že jedná o důkazy Rickova přežití výbuchu na mostě z deváté řady.

The Walking Dead: World Beyond: Nová série láká trailerem s Rickem
 

Pro Michonne, která samozřejmě nemohla vědět, zda Rick žije, se jednalo o velké odhalení, které ji přimělo vydat se na cestu za jeho nalezením. Znamená to ale, že se Michonne objeví v samostatném filmu o Rickovi? Herečka to nepotvrzuje, ale ani nevyvrací:

„No, víte, že bych vám nikdy neřekla, jestli jo nebo ne, ale myslím, že v Michonne dostala docela otevřený konec, s tím musím souhlasit,“ řekla Gurira v rozhovoru pro Deadline. „Řekla bych, že je to nádherné, jakým skoro až nadpozemským způsobem byla Michonne za svou ochotu pomoct Virgilovi odměněna. Odměněna nalezením důkazů o něčem, o čem věřila, že by mohla být pravda. Tedy že Rick na mostě nezemřel. Uvidíme, co nebo jestli se ještě něco v jejím příběhu stane.“

O Rickově filmu zatím víme jen to, že scénář je téměř dokončen a v největší pravděpodobností prozkoumá komunitu, se kterou komunikovala vůdkyně mrchožroutů Anne a která nakonec poskytla zraněnému Rickovi pomoc. Dávalo by jen smysl, kdyby se Michonne ve filmu taktéž objevila, vzhledem k tomu, že se vydala Ricka hledat.

Další kapitola »
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu