Živí mrtví: 11. série nabírá hereckou posilu a další novinky

Živí mrtví: 11. série nabírá hereckou posilu a další novinky | Fandíme seriálům
AMC
Zobrazit dalších 8 obrázků
V 11. řadě se představí nová postava z komiksové předlohy. Následující série se také zaměří na vztah Maggie a Negana a dozvídáme se něco o změnách oproti předloze.

Koronavirus zasáhl i do rozběhnuté produkce desáté řady Živých mrtvých, stanice AMC tak stihla odvysílat všechny epizodě kromě té finálové. Na letošním Comic-Conu, který se tentokrát odehrával virtuálně v našich domácnostech, tvůrci prozradili, že finálová epizoda dorazí 4. října. Kromě toho také už víme, že si stanice objednala dodatečných šest epizod pro desátou řadu, které budou odvysílány začátkem příštího roku. Vzhledem k tomu, že potvrzená jedenáctá série byla odložena na neurčité datum v roce 2021, si tak stanice zajišťuje kratší pauzu mezi desátou a jedenáctou řadou.

Filmy Živí mrtví se budou výrazně lišit od seriálů, tvrdí tvůrce
 

O příběhu jedenácté série se toho zatím příliš neví, s největší pravděpodobností se ale dozvíme více o záhadné a rozvinuté komunitě nazvané Commonwelth. Potvrzený je i návrat Maggie Rhee (Lauren Cohan), která v Commonwelthu strávila většinu deváté a celou dosavadní desátou řadu. Po jejím návratu se příběh více zaměří na její vztah k Neganovi, který brutálně zabil jejího manžela Glenna. Maggie navíc bude hrát velkou roli v představení Commonwelthu, s tím by jí měla pomoci nová stěžejní postava jménem Stephanie. S tou navázal skrze rádiové spojení přátelský a relativně důvěrný vztah Eugene, který se v poslední vydané epizodě vydal spolu s Ezekielem a Yumiko osobně se se Stephanie setkat. K obsazení se přidala herečka Margot Bingham (Impérium - Mafie v Atlantic City, New Amsterdam), která by si podle dohadů měla Stephanie zahrát a pokud bude mít tato postava stejnou roli v seriálu jako v komiksu, bude stejně důležitá pro uvedení komunity Commonwelth na scénu.

NBC
Nová tvář seriálu Živí mrtví. Margot Bingham si s největší pravděpodobností zahraje Stephanie.

Na Comic-Conu se k seriálu vyjádřil i tvůrce komiksové předlohy, Robert Kirkman, který potvrdil, že se seriál bude ještě více vzdalovat od komiksu. Především je tu Daryl (Norman Reedus), který byl vytvořen speciálně pro seriál a přesto je nyní jeho hlavní postavou. V komiksech tahle úloha prakticky až do konce patřila Rickovi (Andrew Lincoln). Jeho postava byla ale ze seriálu vyškrtnuta a objeví se znovu až v samostatném filmu (filmech?), na kterém Kirkman podle vlastních slov usilovně pracuje.

Pokud už se nemůžete finálové epizody desáté řady dočkat, pusťte si aspoň prvních deset minut, které stanice AMC poslala na internet.

Zdroje: Screenrant, TVLine, Collider, Comic-Con – International/Youtube

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu