Hra o trůny: Představitelka Aryy chtěla, aby to byla ona, kdo zabije Cersei

Hra o trůny: Představitelka Aryy chtěla, aby to byla ona, kdo zabije Cersei | Fandíme seriálům
HBO
Zobrazit dalších 17 obrázků
Proč podle Maisie Williams měla být právě její postava tou, která měla zabít královnu Cersei?

Jednou z mnoha hlavních postav, které nepřežily závěrečnou řadu Hry o trůny (Game of Thrones), byla královna Cersei Lannister (Lena Headey). Zemřela v páté epizodě závěrečné osmé série v náručí svého bratra/milence Jaimeho, kdy je při útoku Daenerys na Královo přístaviště zavalilo padající kamení. Některým divákům takové završení osudu obou postav nepřišlo úplně dostatečné. V nové knize Fire Cannot Kill a Dragon: Game of Thrones and the Official Untold Story of the Epic Series od Jamese Hibberda se ke smrti Cersei vyjádřila nově Maisie Williams, představitelka Aryy Stark. A i ona si ji představovala jinak.

Cersei byla jednou z osob na seznamu lidí, které Arya z pomsty plánovala zabít. To byl i důvod, proč se po poražení Nočního krále rozhodla vydat na jih do Králova přístaviště. Williams si myslela, že “to bylo to, co Aryu pohánělo.” 

Dále dodala: “I v okamžiku, kdy je Cersei s Jaimem, jsem si myslela, že si sundá masku (čímž by se odhalilo, že jde ve skutečnosti o Aryu - pozn. red.) a společně zemřou. Chtěla jsem, aby Arya zabila Cersei, i kdyby to znamenalo její vlastní smrt,” řekla herečka.

Takového zakončení se ale samozřejmě Cersei ani Arya nedočkaly. První jmenovaná zemřela zavalená kamením, druhá se vydala živá a zdravá na výpravu na západ od Západozemí. Níže pro připomenutí přikládáme scénu Cerseiny smrti, v galerii si pak můžete prohlédnout fotky ze závěrečné řady seriálu.

Zdroj: NME, foto: HBO

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu