Seriál spojený s novým Batmanem se pořádně nezačal chystat a už je v maléru

Seriál spojený s novým Batmanem se pořádně nezačal chystat a už je v maléru | Fandíme seriálům
Warner Bros.
Zobrazit dalších 11 obrázků
Televizní spin-off očekávané batmanovské sólovky od Matta Reevese ztratil jednoho z tvůrců. A z jakého komiksu by mohl seriál čerpat inspiraci? 

Společně s chystaným filmem The Batman do režiséra Matta Reevese s Robertem Pattinsonem v hlavní roli se chystá ještě seriál, který bude uveden na HBO Max a který by se měl zaměřit na práci gothamské policie. Seriál bude zasazený do stejného Gothamu, který bude chránit Pattinsonův Batman ve spolupráci s detektivem Jimem Gordonem s tváří Jeffreyho Wrighta. Takže zatímco ve filmu uvidíme, jak se Batman postaví těm velkým zloduchům, jako je Hádankář nebo Tučňák, seriál by se měl zaměřit na každodenní práci policejních složek ve zločinem prolezlém městě. První potíže ale nastávají už během příprav projektu.

The Batman: Kdy se bude odehrávat nový seriál provázaný s filmem
 

Ten totiž chystají režisér Batmana Matt Reeeves a scenárista Terence Winter. Nebo alespoň chystali. Podle posledních informací Winter projekt po tvůrčích neshodách opustil a nadále se na tvorbě nebude podílet. Winterova vize seriálu se tak zjevně střetla s vizí Matta Reevese a zřejmě i představitelů studia. Otázkou nyní zůstává, jakou vizi pro seriál Matt Reeves má a čeho bychom se vlastně mohli dočkat. Podle informací zveřejněných serverem The Hollywood Reporter má projekt pracovní název Gotham Central, což by mělo být pokývnutí směrem ke stejnojmenné komiksové sérii autorů Eda Brubakera a Grega Rucky. Ta se zaměřuje na řadové členy sboru GCPD (Gotham City Police Department) a jejich práci a život v Gothamu. Série ale nikdy nebyla příliš úspěšná a opakovaně se nebyla schopná dostat ani mezi stovku nejprodávanějších komiksových sérií. Gotham Central tak bylo publikováno jen od roku 2002 do roku 2006.

Navzdory odchodu scenáristy od projektu se nemusíme bát, že by byl seriál zrušen, spíše na něj budeme muset čekat delší dobu. Terence Winter se ale o práci bát rozhodně nemusí. Jako scenárista chystá další remake gangsterky Scarface a nové informace také potvrdily, že se upsal přípravám antologie Vražda na objednávku, jejíž původní filmovou verzi natočil v roce 1954 legendární Alfred Hitchcock.

Sadu fotek z nadcházejícho filmu The Batman naleznete v naší galerii.

Zdroje: THR

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu