Chirurgové překvapili fanoušky návratem populární postavy

Chirurgové překvapili fanoušky návratem populární postavy | Fandíme seriálům
ABC
Zobrazit dalších 16 obrázků
Návrat diváckého favorita se podařilo perfektně ututlat nejen před veřejností, ale i před hereckými kolegy.

Pozor, článek obsahuje spoilery ze 17. série Chirurgů

Sedmnáctá sezóna oblíbeného seriálu Chirurgové (Grey's Anatomy), jež se zaměřuje na koronavirovou pandemii, měla premiéru 12. 11. a překvapila fanoušky návratem oblíbené postavy. Do seriálu se vrátil Patrick Dempsey aka neurochirurg Derek Shepherd. S postavou Dereka se diváci rozloučili v jedenácté sezóně v epizodě How to Save a Life, ve které Derek zemřel na komplikace v důsledku dopravní nehody. Jak je tedy možné, že se mrtvá postava objevila v sedmnácté sérii?

Chirurgové: Oblíbený lékařský seriál se v nových epizodách bude zabývat COVIDem
 

Dvoudílná premiéra sedmnácté řady zavedla diváky do probíhající pandemie koronaviru. Úvod sledoval Meredith (Ellen Pompeo) při léčbě pacientů na oddělení specializovaném pro Covid. Ke konci epizody se Meredith zhroutí na parkovišti a probudí se na pláži, kde uvidí Dereka stojícího na břehu. Patrick Dempsey se nechal slyšet, že je nakloněn natáčení dalších epizod, a podotkl: „Vím, že diváci chtějí, abychom se dali zase dohromady, a myslím, že tento přístup fanoušky uspokojí a mnoho diváků snad i překvapí.

To, že se Dempsey vrátí ve více než jedné scéně, potvrdily i shworunnerka seriálu Krista Vernoff a herečka Ellen Popmeo. Tvůrčímu týmu Chirurgů se povedlo návrat Dempseyho ve snové scéně utajit nejen divákům, ale i většině štábu. Vernoff připustila, že do scénáře 17. série napsala postavu Ellis Gray a nařídila Ellen Pompeo, aby při čtení scénáře s ostátními herci, říkala namísto jména Derek slovo máma. Pompeo sdělila, že chemie při společných scénách s Dempseym je i po tolika letech stále silná a přirovnala dynamiku a chemii k jízdě na kole, která se nezapomíná.

Seriál debutoval na stanici ABC již v roce 2005 a po více než tři sta epizodách jsou Chirurgové nejdéle běžícím seriálem z nemocničního prostředí (bavíme se o plnohodnotných seriálech pro hlavní vysílací čas, ne o nekonečných laciných rychlokvaškách pro odpolední vysílání). Titul sleduje životní úspěchy, prohry, strasti a lásky chirurgického týmu v nemocnici Gray Sloan Memorial Hospital. Níže přikládáme video se snovou scénou a upoutávku ke třetí epizodě sedmnácté řady.  

Zdroj: Deadline

Foto: ABC

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu