Světlo a stíny: Fantasy série od Netflixu se představuje v novém epickém traileru

Světlo a stíny: Fantasy série od Netflixu se představuje v novém epickém traileru | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 29 obrázků
Netflix láká diváky na novou fantasy sérii dle slavné knižní předlohy vydatnou upoutávkou.

Po Hře o trůny se žádnému fantasy seriálu nepovedlo uhranout tak, jako se to podařilo seriálovému zpracování ságy Ledu a ohně. V dubnu se Netflix pokusí zaplnit díru na seriálovém poli majestátní fantasy vycházející z knižní série Griša od spisovatelky Leigh Bardugo. Na megahit to zatím nevypadá, ale slušné dobrodružné fantasy s propracovaným světem a neokoukaným herci by se z titulu Světlo a stíny (Shadow and Bone) vyklubat mohlo. Přinejmenším oficiální tříminutový trailer láká ke zhlédnutí alespoň úvodního dílu.

Červená pevnost: Netflix chystá velkolepou adaptaci fantasy série o myším společenství
 

Hrdinkou seriálu je řadová vojačka a sirota Alina Starkov s tváří neznámé Jessie Mei Li, jež si zatím zahrála pouze v dokumentární sérii Vězněm v cizině a vyjma seriálu Světla a stíny ji budeme moci vidět v nadcházejícím filmu Edgara Wrighta s názvem Last Night in Soho. Světlo a stíny je zasazeno do válkou zpustošeného světa. Příběh začíná, když Alina znenadání projeví mimořádnou magickou moc, která by mohla být klíčem k osvobození její země. Pod tíhou strašlivé hrozby je Alina vytržena ze svého světa, aby trénovala jako součást elitní armády magických vojáků známých jako Griša. Když se snaží zdokonalit svou moc, zjistí, že spojenci a nepřátelé se do sebe tolik neliší a že nic v tomto velkolepém světě není takové, jak se zdá.

Vyjma Bena Barnese (Westworld) je obsazení tvořeno převážně neokoukanými tvářemi. V seriálu mimo jiné zahráli Freddy Carter (Pennyworth), Archie Renaux (Gold Digger), Amita Suman (The Outpost), Kit Young (Endeavour), Simon Sears (Cesty Páně), Daisy Head (Guilt) či Caroline Boulton (The Terror). Scenáristou, showrunnerem a výkonným producentem projektu je Eric Heisserer, jenž napsal scénář ke sci-fi Příchozí nebo hororu Zhasni a zemřeš. Premiéra všech osmi epizod první série se uskuteční 23. 4. V galerii pod článkem si můžete prohlédnout sérii promo fotek.

Když mladá bojovnice projeví kouzelné schopnosti, které by mohly sjednotit její svět, začnou proti ní kout pikle temné síly.

Zdroj: Netflix

Foto: Netflix

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu