Obi-Wan Kenobi: Ewan McGregor láká na podobu nové Star Wars minisérie

Obi-Wan Kenobi: Ewan McGregor láká na podobu nové Star Wars minisérie | Fandíme seriálům
Lucasfilm
Zobrazit dalších 11 obrázků
Populární rytíř Jedi se dočká kostýmových změn a možná si zahraje po boku překvapivého hosta.

Svět Hvězdných válek bude v nadcházejících měsících obohacen hned o několik nových seriálů, které rozvedou příběhy dobře známých postav z předaleké galaxie – mimo jiných například bývalé Jedi padawanky Ahsoky Tano nebo námezdního lovce Boba Fetta. Dost možná největší zájem fanoušků však již dlouhodobě přitahuje minisérie, ve které se hlavní role ujme oblíbený Obi-Wan Kenobi. V ní se dozvíme, co měl oblíbený rytíř Jedi na práci v období mezi Pomstou Sithů a Novou nadějí. Star Wars: Obi-Wan Kenobi se v tuto chvíli nachází uprostřed natáčecího procesu, na povrch se tak dostávají některé důležité detaily.

O pár z nich se podělil představitel protagonisty Ewan McGregor. Tem se nedávno objevil v rozhovoru s Jimmym Kimmelem v rámci propagace svého nového seriálu Halston a rozpovídal se i o chystané minisérii. McGregor konkrétně nalákal například na speciální scénu, kterou točil 4. května (mezinárodní Den Star Wars, pozn. redakce) s pro něj velice důležitým člověkem, se kterým dosud netočil.

Star Wars: Rangers of the New Republic – Vývoj seriálu byl pozastaven
 

Existuje tedy určitá šance, že by se v minisérii mohla objevit nějaká známá tvář, která se ve Star Wars dosud neukázala. O koho by se mohlo jednat, bohužel nevíme. Stejně tak je však možné, že se McGregor zkrátka snaží neodhalit důležitou roli nějaké jiné, už dobře známé, postavy. V tuto chvíli můžeme jen hádat. Pokud každopádně uvidíme další výraznou tvář v už tak bohatém hereckém obsazení, budeme jen rádi.

O něco přesnější už byl skotský herec v jiné oblasti, a to sice v otázce kostýmu. Údajně se můžeme těšit na lehce odlišnou podobu hrdinovy tuniky, než bychom čekali. Vzhledem k tomu, že se seriál odehrává dekádu po událostech Pomsty Sithů, se kostýmní úpravy daly čekat. Je však předmětem spekulací, o jaké změny se přesně bude jednat.

Na závěr můžete zhlédnout celý rozhovor.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu