Letuška: Ztřeštěná amatérská detektivka je zpátky s 2. řadou

Letuška: Ztřeštěná amatérská detektivka je zpátky s 2. řadou | Fandíme seriálům
HBO Max
Zobrazit další 2 obrázky
Kaley Cuoco z Teorie velkého třesku se vrací ke komediální špionáži.

Letuška v roce 2020 příjemně překvapila. Ukázala nám Kaley Cuoco (Penny z Teorie velkého třesku) v nové poloze, nabídla napínavý mysteriózní příběh se špionážní příchutí a všechno to polila příjemným nadhledem. Série brala vážně svoje postavy, rozhodně z nich nedělala beztvaré figurky, ale zároveň nehodlala nijak omezovat svou zábavnost a svižnou energii. I když kvůli tomu byl příběh tak trochu „telenovela“. Cuoco v sérii ztvárnila letušku Cassie, která se kvůli svému alkoholismu dopouští celé řady neuvážených rozhodnutí. Míra přeteče, když se v hotelu vyspí s atraktivním cizincem a ráno jej vedle sebe najde mrtvého. Aniž by byla schopná si vzpomenout, co se vlastně včera stalo.

Diváci první řady vědí, že se záhada mrtvého muže nakonec vyřešila a Cassie se podařilo dojít až k abstinenci. Tím ale trable zdaleka nekončí. Démon alkoholu nadále volá a Cassie se kvůli výpomoci CIA zaplétá do dalších mezinárodních potíží, které jí absolutně přerůstají přes hlavu. Níže si můžete přehrát finální trailer a nová řada začíná na HBO Max21. dubna.

Casie (Kaley Cuoco) žije ten „nejlepší možný život abstinentky“. Bydlí v Los Angeles a ve volném čase je jako externistka k dispozici CIA. Ve druhé řadě dostane misi, během které se nevyhnutelně stane svědkyní vraždy a zaplete se do dalšího mezinárodního případu. Autorem seriálu je Steve Yockey, v dalších rolích se z první řady vracejí Zosia Mamet, Griffin Matthews, Deniz Akdeniz a Rosie Perez. Novou velkou posilou je Sharon Stone.

Podklady a foto: HBO

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu