Candy: Jessica Biel zavraždí sekerou manželku svého milence

Candy: Jessica Biel zavraždí sekerou manželku svého milence | Fandíme seriálům
Hulu
Zobrazit další 4 obrázky
Pusťte si trailer nové minisérie, kde konformní nuda na předměstí dospěje až k tragédii.

Candy Montgomery v 80. letech minulého století v Texasu zabila 41 ranami sekerou manželku svého bývalého milence a následně sehrála velké divadlo před soudem, aby se z násilného činu vyvinila. Její osudy už zpracoval televizní snímek A Killing In A Small Town z roku 1990 a letos z nějakého důvodu Candy připomenout hned dvě minisérie. V jedné ústřední představitelku ztvárnila Elizabeth Olsen, která momentálně válí v Doctoru Strangeovi v mnohovesmíru šílenství. Série byla čerstvě dokončena a někdy v letošním roce ji uvede HBO.

Konkurenční službě Hulu se podařilo vlastní premiéru uspíšit a tak minisérie nazvaná jednoduše Candy dorazí už 9. května. Hlavní roli v tomto ztvárnění měla dostat Elisabeth Moss, ale ta nakonec kvůli konfliktu v harmonogramu nemohla úlohu přijmout a namísto ní nastoupila před kamery Jessica Biel (Hříšnice, Total Recall, A-Team). Doplňují ji Melanie Lynskey a Pablo Schreiber. Sérii připravili Robin Veith a Nick Antosca. Oficiální synopse říká:

V roce 1980 byla v Texasu obviněna Candy Montomery (Biel) z vraždy svojí kamarádky Betty Gore (Lynskey). Candy měla zdánlivě všechno – milujícího manžela s dobrým zaměstnáním, dvě děti a hezký domek na předměstí. Konformní život ji však zevnitř rozežírá a touží alespoň po kousíčku svobody. Ta se jí zdánlivě nabídne skrze románek s Allanem Gorem (Schreiber), avšak všechno vyeskaluje až ke krvavému závěru.

Podklady a foto: Hulu

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu