Zaklínač: Pokrevní pouto – Nový trailer blíž představuje nový příběh z dávných časů

Zaklínač: Pokrevní pouto – Nový trailer blíž představuje nový příběh z dávných časů | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 5 obrázků
Dlouho před tím, než se objevil Geralt, před tím, než se spojily části světa v jeden, vydala se sedmička odvážných na nebezpečnou výpravu.

Fanoušci Zaklínače nejspíš pořád ještě mají plnou hlavu toho, že hlavní roli opouští Henry Cavill a převezme ji Liam Hemsworth. Přeobsazení ústředního hrdiny je ale ještě daleko před námi. Naopak za rohem je premiéra nové minisérie Zaklínač: Pokrevní pouto (The Witcher: Blood Origin). Ta se odehrává dlouhé roky před tím, než došlo k takzvané konjunkci sfér, tedy spojení jednotlivých částí dosud rozděleného světa.

Showrunner Declan de Barra vysvětluje, že uvidíme ještě neotesanou a ošklivou verzi zaklínače, která sotva funguje a teprve postupně se dočká jemného ladění. Může to myslet přeneseně, tedy že se minisérie od hlavního seriálu hodně liší, anebo doslovně – Pokrevní pouto by nám mělo představit prvotní prototyp zaklínače, tedy magického mutanta stvořeného k boji s nadpřirozenými nestvůrami.

Samotný příběh se zaměřuje na sedm tuláků, kteří se na začátku navzájem upřímně nenávidějí a cítí, že by spolu neměli být pohromadě. Postupně si ale uvědomí, že se potřebují. Společně se dokážou postavit nezastavitelné síle, která je obrala o všechno. De Barra zároveň zdůrazňuje, že ačkoliv se jednotlivé postavy mohou znovu vrátit a na některé dějové linky se dá navázat, celkově je Pokrevní pouto zamýšlené jaké jako jednorázová, uzavřená minisérie.

Přehrajte si nový trailer a dole v galerii jsou nově zveřejněné plakáty.

Seriál je zasazený 1200 let před události Zaklínače a pojednává o stvoření prvního předchůdce zaklínačů a o událostech, jež vedly ke „konjunkci sfér“, kdy se světy lidí, monster a elfů spojily v jeden. Vyprávění se zaměřuje na sedm vyděděnců, kteří se na začátku navzájem upřímně nenávidějí a cítí, že by spolu neměli být pohromadě. Postupně si ale uvědomí, že se potřebují. Společně se dokážou postavit nezastavitelné síle, která je obrala o všechno.Showrunnerem série je Declan de Barra, výkonnou producentkou je Lauren Schidt Hissrich, autorka hlavního seriálu Zaklínač. Autor předlohy Andrzej Sapkowski se podílí jako kreativní konzultant. V hlavních rolích Laurence O'Fuarain, Sophia Brown a Michelle Yeoh. Novinka bude uvedena 25. prosince.

Foto: Netflix

Zdroje: Netflix, Total Film

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu