White House Plumbers: Parta špiónských blbounů potopí prezidenta

White House Plumbers: Parta špiónských blbounů potopí prezidenta | Fandíme seriálům
HBO
Zobrazit dalších 7 obrázků
Woody Harrelson a Justin Theroux chtějí podvody pomoci prezidentu Nixonovi, ale situaci jenom zhoršují. Pusťte si trailer novinky od HBO.

Aféru Watergate bude většina diváků znát především z pohledu reportérů, kteří ji rozkrývají ve snímku Všichni prezidentovi muži. White House Plumbers (Údržbáři z Bílého domu) na to jdou od druhého konce a představí nám páreček výtečníků, který měl osnování Nixonových neplech na starosti.

Události satirické minisérie začínají už v roce 1971, kdy Bílý dům najme E. Howarda Hunta a G. Gordona Liddyho, bývalé agenty FBI a CIA, aby vyšetřili únik tzv. Pentagon Papers, tedy dokumentů, které ukázaly, jak administrativa prezidenta Johnsona soustavně lhala veřejnosti o válce ve Vietnamu. Oba dva pánové se vlastně sami sobě navzdory dostávají do stále vyšších pozic, až skončí v komisi pro znovuzvolení Nixona prezidentem. K tomu mají dopomoci několika utajenými operacemi, včetně pokusu o odposlouchávání vedení Demokratické strany. Ve skutečnosti se však pánům jaksi omylem podařilo svými chybami Nixona svrhnout.

Trailer pětidílné minisérie má správně absurdní atmosféru a vypadá to, že i kdyby v sérii vůbec nic nefungovalo, tak minimálně výkony Woodyho Harrelsona a Justina Therouxe v hlavních rolích budou stát za to. Dále hrají Domhnall Gleeson, Lena Headey, Kiernan Shipka, Ike Barinholtz, Yul Vazquez, David Krumholtz, John Carroll Lynch, F. Murray Abraham, Kathleen Turner nebo Judy Greer. Sérii připravili Alex Gregory a Peter Huyck, kteří dlouhodobě psali pro satirickou politickou komedii Viceprezidentka. Hlavním režisérem je David Mandel (Viceprezidentka, Larry, kroť se). HBO novinku nabídne od 1. května, dole pod trailerem najdete dosud zveřejněné fotky.

Podklady a foto: HBO

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu