Černý dort: Zesnulá matka teprve po smrti odhalí své skutečné já

Černý dort: Zesnulá matka teprve po smrti odhalí své skutečné já | Fandíme seriálům
Hulu
Zobrazit další 1 obrázek
V novém thrilleru mladá žena před lety možná jen zmizela, ale možná se začala schovávat po spáchání vraždy.

Blíží se nový seriál Black Cake, adaptace stejnojmenného románu od Charmaine Wilkerson, jenž byl u nás vydaný pod názvem Černý dort. Vše začíná v 60. letech, kdy u pobřeží Jamajky zmizí mladá novomanželka Covey. Možná se utopila, možná prchá poté, co zavraždila manžela. Padesát let nato vdova jménem Eleanor Bennett zemře na rakovinu. Svým dětem, se kterými si nebyla moc blízká, zanechává flashku, na níž se nachází dosud nevyprávěný příběh toho, jak se dostala z Karibiku do Ameriky. Vyprávění děti šokuje a zpochybní vše, co si dosud o původu rodiny mysleli.

Děj se odehrává na Jamaice, v Římě, ve Skotsku, Anglii a v jižní Kalifornii. Na diváky čeká kombinace rodinného dramatu a vyšetřovatelského příběhu. Hlavní scenáristkou je Marissa Jo Cerar. Produkuje Oprah Winfrey. V hlavních rolích vystupují Mia Isaac, Ashley Thomas, Adrienne Warren a Chipo Chung. Seriál startuje 1. listopadu, u nás by snad měl být dostupný na Disney+. Níže najdete trailer a fotky, tady je ještě anotace knižní předlohy:

Když Eleanor Bennettová zemře, zůstanou po ní dvě děti, Byron a Benny, a bizarní dědictví: černý dort, upečený podle rodinného receptu s dlouhou historií, a hlasová zpráva. Jejím prostřednictvím Eleanor sdílí bouřlivý příběh o tvrdohlavé mladé plavkyni, která utekla z rodného ostrova poté, co čelila podezření z vraždy. Srdceryvné svědectví ale nevysvětlí všechno a záhada pohřešovaného dítěte teď může zpochybnit vše, co Byron a Benny dosud o svém původu věděli. Dokážou sourozenci urovnat dávno vychladlé vztahy, dobrat se Eleanořiny skutečné minulosti a vyplnit její poslední přání: podělit se o černý dort, až přijde správný čas? Svede je odhalení matčina tajemství blíž k sobě, nebo je ještě více rozdělí?

Podklady a foto: Hulu

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu