Homeland: Featurette poodhaluje šestou sezonu

Homeland: Featurette poodhaluje šestou sezonu | Fandíme seriálům
Zobrazit další 4 obrázky
Šestá řada úspěšného špionážního seriálu se taktéž bude zabývat volbami.

Homeland se vždycky snažil alespoň trochu reflektovat skutečné dění. Minulá řada ukazovala terorismus v Evropě a kybernetickou špionáž. Řada aktuální se podívá na období mezi zvolením a inaugurací nového prezidenta. Jedná se o hodně nestabilní období, kdy souběžné fungování starého a nového prezidenta vytvoří určité ochromující vakuum v řízení státu, které trvá od listopadu do ledna následujícího roku.

Carrie (Claire Danes) žije v New Yorku, kde vede právní firmu, která hájí křivě obviněné muslimy. Saul (Mandy Patinkin) je ve městě, aby nově zvolenou prezidentku nabriefoval v otázkách národní bezpečnosti a přitom se snaží posbírat co nejvíc informací. Jinak tvůrci stále dost tají, co přesně se stalo s Quinnem (Rupert Friend). Více v naposledy zveřejněném featurettu, ke kterému přikládáme plakát.

Děj navazuje několik měsíců po závěru předchozí řady, kdy se Carrie vrátila do Spojených států, žije v Brooklynu a pracuje pro nadaci, která nabízí pomoc muslimům žijícím v USA. Sezona se bude odehrávat v čase mezi zvolením a inaugurací nového prezidenta. To je zvláštní období, kdy ve vládním systému panuje velká nervozita a situace je napjatá, zatímco stará garda opouští pozice a předává moc novému zřízení. O moc soupeří různé zájmové skupiny a situace je velice křehká. Nová řada startuje 15.1. 2017.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu