Gotham: Na co se připravit v posledních 3 epizodách?

Gotham: Na co se připravit v posledních 3 epizodách? | Fandíme seriálům
Zobrazit další 4 obrázky
Do konce Gothamu zbývají tři epizody. Co v nich můžeme čekat? K tomu přichází změna ve vysílání nadcházející epizody.

Gotham si v minulém týdnu odbyl devatenáctou epizodu, přičemž ta následující, dvacátá, nás místo tohoto týdne čeká až příští týden. Čekání na nový díl si ale můžeme zkrátit několika podrobnostmi, které víme o následujících dílech. Co se týká zbývajících epizod, tak víme, že do konce čtvrté série už zbývají pouhé tři epizody. Ve výsledku tak bude čítat čtvrtá série 22 epizod, stejně jako všechny předchozí série. O co konkrétně v posledních epizodách půjde?

Gordon (Ben McKenzie) a gothamská policie budou čelit nové hrozbě, která se nečekaně blíží a bude jen na nich, aby dokázali ochránit město a jeho obyvatele. Mezitím se Bruce (David Mazouz) znovu setká s Jeremiahem Valeskou (Cameron Monaghan), netuší ovšem, co se Jeremiahovi v předminulé epizodě stalo. Šokujícího odhalení se tak dočká nejen Bruce, ale dost možná i Gordon, který se podle všeho střetne s Jeremiahovými přívrženci. Jak se tedy zdá, Jeremiah si na své nové já celkem rychle zvykl a něco zřejmě chystá. Zároveň se ale pořád snaží skrývat svou novou osobnost, minimálně tedy před Brucem. Ať už to tedy bude s Jeremiahem jakkoli, je už teď jasné, že minimálně příští epizoda se na něj bude hodně soustředit.

Gotham: Jerome je pryč, přivítejte Jokera
 

Na co dalšího se ale budou soustředit zbývající epizody? Je velmi pravděpodobné, že příští epizoda skončí velmi otevřeně, aby nás připravila na dvoudílné finále. Co by v něm ale mohlo být? To nám v minulé epizodě alespoň trochu nastínil Ra's Al Ghul (Alexander Siddig), který se po delší době do seriálu vrátil. Ra's nám řekl, že v blízké době postihne Gotham kataklyzmatická událost, která bude mít velký dopad na město a zároveň pomůže stvořit budoucího Bruce. Můžeme tedy očekávat, že ve finále čtvrté série udělá Bruce další výrazný krok ve své cestě k Temnému rytíři Gothamu! Otázkou pak je, co je zač ona kataklyzmatická událost, která nás čeká. Na tuto odpověď si už ale budeme muset počkat. Gotham se vrací 4. května v ranních hodinách našeho času. Těšíte se na poslední tři epizody?

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu