Gotham: Co nás čeká ve finálové epizodě 4. série?

Gotham: Co nás čeká ve finálové epizodě 4. série? | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 7 obrázků
Co nás čeká v poslední epizodě této sezóny? Článek obsahuje spoilery k minulé epizodě a informace o ději k samotnému finále.

Minulá epizoda seriálu Gotham si pro nás připravila velkou dávku napětí, a zároveň spoustu nečekaných zvratů a překvapení. Kdo by čekal, že Jeremiah (Cameron Monaghan) zabije své poskoky, Bullock (Donal Logue) zastaví hrozbu ničivé exloze v poslední vteřině, zdánlivě k šílenství dohnaný Alfred (Sean Pertwee) není ve skutečnosti Alfred atd. Zároveň nás velice překvapilo i následné spojenectví Jeremiaha s Ra's Al Ghulem (Alexander Siddig). Zdaleka největší cliffhanger ale přišel až s poslední scénou, ve které se Jeremiah dostal do domu Bruce Waynea (David Mazouz) a postřelil Selinu (Camren Bicondova). Jak tohle všechno bude pokračovat?

Bruce odveze Selinu do nemocnice, kde s ní chce zůstat. To ovšem nebude mít dlouhého trvání, protože Jeremiah a Ra's Al Ghul mají pro Bruce a pro celý Gotham své plány. Jeremiah chce uskutečnit zničení a přebudování Gothamu a stáhnout Bruce na svou stranu. Ra's se pak v celém Jeremiahově plánu angažuje především kvůli tomu, že ví, kým se Bruce může stát, pokud v této zkoušce obstojí - temným rytířem Gothamu! Jestli tedy Bruce nakonec naplní svůj osud v závěru této série, to se dozvíme už velmi brzy. S jistotou ale už teď můžeme říci, že šílený plán Jeremiaha a Ra's Al Ghula se začne stávat děsivou skutečností, jak se můžete přesvědčit v přiloženém promo videu pod článkem.

Gotham: Tvůrci odhalili budoucnost i konec seriálu
 

Závěrečná epizoda se ale nebude týkat pouze již zmíněných postav. Ke slovu se dostane i Barbara (Erin Richards), která spolu s Tabithou (Jessica Lucas) a se svými spolubojovnicemi ještě pořádně zamíchá kartami. Poté ale vyvstává otázka, zda tvůrci dokončí ostatní dějové linky, které v posledních epizodách načrtli, či zda si je nechají otevřené pro další sérii. Vydají se Tučňák (Robin Lord Taylor) a Butch (Drew Powell) najít doktora Strange (B.D. Wong), aby pomohl Butchovi stát se znovu člověkem? Dospěje napjatý vztah mezi Lee (Morena Baccarin) a Hádankářem (Cory Michael Smith) ke svému konci? A jak to vlastně dopadne se Selinou? To a mnohem víc nám může finále čtvrté série zcela určitě přinést. Nicméně uvidíme, jak vše v závěru dopadne, a co všechno se do finále vlastně dostane. Už teď je ovšem jisté, že poslední epizoda bude určitě stát za to.

Těšíte se na finále čtvrté série? Máte nějaké teorie, jak by vše mohlo dopadnout? Neváhejte se o ně s námi podělit v komentářích.

Zdroj: heroesvue.com

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu