Star Wars: Resistance: Nové postavy a názvy prvních 5 epizod

Star Wars: Resistance: Nové postavy a názvy prvních 5 epizod | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 7 obrázků
Premiéra nového animovaného Star Wars seriálu je již za rohem. Co jsou zač nové postavy a co víme o úvodních epizodách? 

Lucasfilm a Disney nám přináší nové video z blížícího se seriálu Star Wars: Resistance. V minulém článku jsme se podívali na tzv. posádku lodi Fireball, která se skládá z hlavních postav nového seriálu. Ty ovšem doplní ještě další postavy, které patří ke skupině letců zvaných The Aces (Esa). Tato skupina má v seriálu chránit zásobovací čerpací stanici Colossus, kam se vydá naše ústřední posádka Fireball. A co je nová skupina letců vlastně zač?

Star Wars: Resistance: Nový plakát a podrobnosti o postavách
 

Prvním členem letky Esa je Torra Doza (Myrna Velasko), nejmladší členka letky, kterou ale pro její letecké schopnosti rozhodně není radno podceňovat. Dále je tu Hype Fazon (Donald Faison), lehce nafoukaný rodian, jehož jméno je trefně inspirováno jeho dabérem. Jako třetí v pořadí je Griff Halloran, bývalý pilot Impéria, který by se rád ještě někdy zapojil do velké bitvy. Dabuje jej mimochodem Steven Stanton, který např. daboval Obi-Wana Kenobiho v seriálu Star Wars: Povstalci. Čtvrtým členem je Freya Fenris (Mary Elizabeth McGlynn), důvěřivá pilotka, která se ovšem s ničím a s nikým moc nemaže. Posledním členem letky je Bo Keevil, pilot, který je stejně záhadný jako jeho stíhačka se čtyřmi křídly. Více podrobností o postavách se můžete dozvědět v přiloženém videu pod článkem.

Na závěr přikládáme názvy prvních čtyř epizod. Již z dřívějška jsme věděli, že první epizoda se bude jmenovat The Recruit, jejíž popis jsme blíže rozvedli zde. Tato první epizoda je fakticky složena ze dvou úvodních epizod, čili tento začátek seriálu by měl mít kolem 50 až 60 minut, další epizody budou mít již klasických 20-25 minut, jak jsme u animovaných Star Wars seriálů zvyklí. V tomto pořadí je tedy název třetí epizody The Triple Dark, čtvrté epizody Fuel for the Fire a páté epizody The High Tower. O těchto epizodách zatím ještě nemáme žádné podrobnosti, co se týče děje. Zároveň ještě přesně nevíme, kolik by měla mít první série epizod, i když na určitých webech už kolují informace, že by jich mohlo být pouze deset. O nových podrobnostech vás budeme informovat. 

Zdroj: StarWarsNews

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu