Živí mrtví: Dočkáme se šíleného Negana

Živí mrtví: Dočkáme se šíleného Negana | Fandíme seriálům
AMC
Zobrazit dalších 10 obrázků
Nová řada se zaměří spíše na postavy než na akci, hlásají tvůrci. A první důkaz je na světě. Prohlédněte si v galerii po dočtení článku představitele Negana v jeho osobním životě.

Že je záporák Negan totální magor, to bylo všem jasné už od první epizody, která nám tuto úchvatnou postavu naprosto senzačně prodala. A i když se jedná o chlápka, který vyráží našim oblíbeným hrdinům mozky z jejich hlav a slovník sprostých slov má bohatší než kdekdo, stejně si ho každý znalec seriálu nadevše oblíbil. Tuto Neganovu zlou stránku se však v nadcházející 9. řadě bude Rick snažit prolomit a tím v něm probudit kdysi ztracené dobro. Jestli se mu to povede, to se dozvíme až s příchodem seriálu. Už teď jsme se ale dozvěděli, že se Neganův charakter dočká několika zásadních změn.

Protože je Negan nyní zajatec držený v cele, nepochybně mu to dost pocuchá nervy a jeho psychika na tom také nebude úplně nejlépe. Toto prozradil sám jeho představitel Jeffrey Dean Morgan, který nám při jednom rozhovoru umožnil náhled do Neganovy zlomené duše v následující řadě. Podle jeho slov na něho izolace od lidí a všeho známého udělá velmi zranitelnou osobu, protože nebude mít na koho reagovat. S výjimkou Ricka. Ten mu bude dopřávat chvilky své vlastní terapie, což by měly být pro Negana ty nejšťastnější chvilky vůbec. Ale jako pro velkého egoistu s nutkáním se předvádět a hrát s lidmi divadlo to budou většinou opravdu krušné chvilky.

Živí mrtví: 10 extra zajímavostí, o kterých jste na 90% neslyšeli
 

A proto, jak půjde čas, začne svádět vnitřní boj o svůj zdravý rozum. Zároveň se ale nemusíme podle herce samotného bát, že bychom se nedočkali žádných šťavnatých dialogů, tak jako tomu bylo doposud. I přesto, že zde Negan nedostane tolik prostoru a jeho nabubřelé ego bude více méně zkrocené, jeho představitel při natáčení obdržel celkem 42 stran čistého dialogu, s výjimkou druhé epizody. A protože tak oblíbené postavy se tvůrci rozhodně nebudou chtít zbavovat, užijeme si ho ještě až až.

V galerii si prohlédněte fotky z osobního života Jeffreyho Deana Morgana!

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu