Iron Fist: Co jsme mohli vidět v případné 3. řadě

Iron Fist: Co jsme mohli vidět v případné 3. řadě | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 8 obrázků
Konec 2. řady byl dostatečně otevřený na to, abychom mohli spekulovat o událostech v pokračování, které se na Netflixu již neodehrají.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Článek obsahuje výrazné spoilery ke 2. řadě

Seriál Iron FistMarvel/Netflix produkce se i přes ne moc pozitivní hodnocení první série dočkal pokračování a nejnovější druhá série schytala veskrze pozitivní ohlasy. Konec druhé řady zanechal hned několik otazníků a cest, kterými by se pokračování bývalo mohlo zabývat a kam by se mohl Danny Rand (Finn Jones) a spol. vydat. Bohužel před pár dny fanoušky zaskočila zpráva o tom, že se seriál po dvou sériích ruší, za čímž má stát především Netflix. My jsme pro vás ještě před oznámením připravili článek o tom, kam by se případná 3. řada mohla vydat, a přišlo nám škoda ho jen tak smést ze stolu. Pojďme se tedy společně mrknout na to, co mohlo pokračování přinést.

Začněme s postavou Colleen Wing (Jessica Henwick), která získala od Davose (Sascha Dawan) schopnost železné pěsti. Na konci posledního dílu jsme ji mohli vidět v komiksově přesném outfitu, a zatímco se Danny a Ward Meachum (Tom Pelphrey) potulovali po Asii, ona přebrala povinnost chránit Chinatown za pomocí své bílé pěsti. Mohli jsme vidět, že dokáže svým „či“ posílit i svoji katanu, což bylo stejně jako její bílá pěst nápad přímo tvůrců seriálu.

Ve druhé řadě jsme měli možnost objevovat spolu s postavou její minulost, a dozvěděli se, že předkem Colleen byla pirátská královna z Pinghay Bay jménem Wu Ao-Shi. V komiksech je tato postava prvním ženským nositelem titulu Iron Fist, a ve třetí řadě jsme tak mohli očekávat více objevování Colleeniny minulosti a zaměření se na trochu té rodinné historie.

Další kapitola »
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu