Iron Fist: Co jsme mohli vidět v případné 3. řadě

Iron Fist: Co jsme mohli vidět v případné 3. řadě | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 8 obrázků
Konec 2. řady byl dostatečně otevřený na to, abychom mohli spekulovat o událostech v pokračování, které se na Netflixu již neodehrají.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Druhou dějovou linku by představoval Danny Rand. Ten se spolu se svým přítelem Wardem vydal do Asie pátrat po tom, komu patří mrtvola Iron Fista, díky které získal Davos od Dannyho pěst. Zde jsou dvě věci, které nám pro 3. řadu poskytovaly téma. Tou první je jméno Orson Randall, které je slyšet v poslední scéně. Je to jméno posledního nositele titulu Iron Fist před Danny Randem a na archivních záběrech z první řady se objevil nejspíše on. Dá se tak čekat, že by se v pokračování tvůrci na toto jméno zaměřili a Danny by po Orsonu pátral, aby získal odpovědi, které hledá.  Zároveň jsme měli možnost získat více informací z minulosti Iron Fista, možná i K‘un Lunu a možná i legendárního draka Šou-Laa.

Druhá věc jsou pak dvě zbraně, kterými Danny na konci řady disponoval a které dokáží nabít „či“. Zde opět figuruje jméno Orsona Randalla, jelikož právě on je tím, kdo tyto zbraně v komiksech držel. Otázkou pro další řadu by tak bylo, jak je Danny získal a zda „či“ třímá v oněch zbraních nebo ho získal svojí vlastní cestou.

A posledním tématem by mohl být jeden z nejlepších komiksových příběhů Iron Fista. Spolu se jménem Orson Randall totiž mohli tvůrci využít inspiraci z komiksu The Tournament of Heavenly Cities. V něm se koná velký soubojový turnaj sedmi nebeských měst, mezi které K’un Lun patří, a konečně jsme tak mohli vidět i těch zbylých šest, nebo alespoň K’un Lun z lepší perspektivy. Každé z měst má svoji žijící zbraň a každá z nich dokáže ovládat "či" svým vlastním způsobem, což mohlo být super zajímavé. Zde však musíme nadšení trochu zpražit, jelikož se Marvel a Netflix vždy drželi spíše při zemi, a to jak se vším komiksovým, tak i s rozpočtem.

Jak vidíte sami, k prozkoumávání toho bylo opravdu hodně a je velká škoda, že po výrazném zlepšení ve druhé sérii nebude seriál pokračovat. To však neznamená, že je postava Iron Fista v podání Finna Jonese odepsaná. Možná je jeho účast v jiných show jako Luke Cage či Jessica Jones, případně vytvoření spin-offu Heroes for Hire s Lukem. Další variantou pak je přesunutí 3. série na novou stramovací službu, kterou Disney chystá.

To jsou však zatím pouze spekulace, a vy dejte v komentářích vědět, zda vás zrušení seriálu mrzí s ohledem na to, co všechno zajímavého mohl ještě přinést.

« Předchozí kapitola
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu