Je Star Wars: Resistance nenapravitelná nuda?

Je Star Wars: Resistance nenapravitelná nuda? | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 7 obrázků
Nová epizoda patří zatím mezi ty nejlepší. Ale stačí to?

Seriál Star Wars: Resistance tento týden přišel s další epizodou s názvem The High Tower, která měla poměrně slibnou zápletku. Po několika lehkých odbočkách totiž konečně mohla přijít epizoda, která by byla důležitá pro celý příběh, což se ve výsledku také víceméně stalo. Dá se říct, že epizoda The High Tower, kde Kazuda (Christopher Sean) špehuje První řád při uzavření dohody s vedoucím stanice Dunkarem, je zatím jednou z nejlepších epizod, což je dobrá zpráva. Ta špatná nicméně je, že i když jde zatím o jednu z nejlepších epizod, pořád to není skvělá epizoda.

A opět tomu podráží nohy infantilní humor, ať už jde o jednu Kazudovu nehodu za druhou, nebo o jeho kamaráda Neekua (Josh Brener), jehož nízká inteligence stále nepřestává překvapovat. Někteří můžou argumentovat, že je to seriál pro děti a že se na něj tedy musí nahlížet jinak. To je na jednu stranu sice pravda, na druhou stranu si ale myslím, že humor seriálu je někdy až natolik tupý, že uráží i inteligenci samotných dětí. Musí se nicméně ocenit samotná kostra příběhu, která byla poměrně zajímavá, přestože jsme ve finále vlastně na moc nových věcí nepřišli. Pokud vám ale po zhlédnutí epizody lítá hlavou místo dobrého příběhu především absurdita některých postav, tak je tady zřejmě něco špatně.

I přes jednu z nejlepších epizod na tom nový seriál tedy zatím není bůhvíjak skvěle. Můžeme jenom doufat, že začne s dalšími epizodami trochu více dospívat, stejně jako tomu bylo u seriálů Klonové války a Povstalci. Jestli tomu tak bude už u příští epizody s názvem The Children from Tehar, to můžeme těžko říct, každopádně zápletka nezní úplně špatně. Kazuda se vydá za slušnou odměnu najít dvě pohřešované děti, později ale zjistí, že po nich jde i První řád. V této epizodě by se nám měl mimochodem v plné parádě představit zlatý stormtrooper, kterého si můžete prohlédnout dole v galerii. Tak snad bude příští epizoda stát za to a laťka se bude nadále zvedat (pro dobro seriálu co nejrychleji).

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu