Star Wars: Resistance: Konečně přišlo zlepšení?

Star Wars: Resistance: Konečně přišlo zlepšení? | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 7 obrázků
Jak si vedla nejnovější epizoda a co nás čeká příště?

Minulou epizodu seriálu Star Wars: Resistance názvem The High Tower jsem zde minulý týden i přes její plusy celkem zkritizoval s tím, že by se měl seriál co možná nejrychleji začít zlepšovat a trochu dospívat. Pouze zbožné přání pak bylo, že by to mohlo přijít již v následující epizodě. O to víc mě tedy překvapilo, že již epizoda The Children from Tehar opravdu přinesla výrazná zlepšení. Konečně totiž přišla opravdu dobrá epizoda, která polevila na grotesknosti a přidala na atmosféře. V podstatě je zde jen jedna výtka, která se opět týká několika scén, kdy Kazuda (Christopher Sean) dost připomíná hlavního hrdinu onlineové herní série Zákony schválnosti. Nicméně všechno ostatní se nějakým zázrakem pozvedlo.

Star Wars: Top 10 momentů z Klonových válek
 

Neeku (Josh Brener) konečně nepůsobil až tak hloupě jako v předchozích epizodách. Příběh byl zajímavý, zlatý stormtrooper vypadal dobře a také jsme se poprvé dozvěděli něco o Kylo Renovi, což znamená, že se jej možná zanedlouho již v některé z následujících epizod dočkáme. Zároveň bylo velkým plusovým bodem, že jsme na konci epizody viděli Kazudu komunikovat s Odbojem, což nám z nějakého důvodu trvalo šest epizod, než jsme se k tomuto celkem důležitému bodu dostali. Podtrženo sečteno, epizoda The Children from Tehar je podle mě díky svému zpracování lepší než epizoda předchozí a spolu s první epizodou (respektive tedy s první částí úvodní dvojdílné epizody) ji bez problémů označuji za dosud nejlepší epizodu. A co nás čeká příště?

V epizodě s názvem Signal from Sector Six se Kazuda znovu setká s Poe Dameronem (Oscar Isaac). Oba se vydají na zdánlivě rutinní tréninkovou misi, od které je ovšem odpoutá vyslaný nouzový signál z poškozené lodi, na které se nachází zvláštní formy života. Synopse epizody tedy zní poměrně slibně, tak snad se zvednutá laťka seriálu udrží. Jak se vám doposud líbí Star Wars: Resistance? Máte na dosavadní vývoj epizod stejný názor? Dejte nám vědět. 

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu