Watchmen: Role Jeremyho Ironse (zřejmě) odhalena

Watchmen: Role Jeremyho Ironse (zřejmě) odhalena | Fandíme seriálům
Zobrazit další 4 obrázky
A seriál hlásí novou posilu z jiného komiksového seriálu.

HBO se poslední dobou zaobírá zajímavými projekty, a jedním z nich je také seriál Watchmen. Slavný komiks od Alana Moora už v roce 2008 zpracoval do filmu Zack Snyder, nicméně seriál by neměl sledovat komiksové události, nýbrž novou dějovou linii pouze vycházející z komiksového světa. Už víme, že se seriál bude odehrávat v současnosti a stejně jako byl původní příběh ovlivněn studenou válkou, ten současný bude ovlivněn politickými postavami jako Donald Trump, Vladimir Putin či Theresa May.

Jedním ze zvučných jmen, které se v seriálu objeví, je herec Jeremy Irons (Lolita, Assasins Creed, Království nebeské) a i když o jeho roli moc nevíme, objevily se spekulace, zda si Irons nezahraje starší verzi Adriana Veidta alias Ozymandiase, komplikovaného padoucha původního komiksu. Informace nejsou oficiální, nicméně vycházejí z krycího jména role „The Blonde Man“ (odkaz na barvu vlasů Veidta) a také ze synopse dané role. Server Slashfilm nyní díky svým zdrojům informuje, že Irons skutečně hraje starší verzi Ozymandiase, avšak další podrobnosti o postavě zůstávají nejasné.

Watchmen: Jeremy Irons získal roli v novém seriálu HBO
 

Seriáloví Watchmeni také hlásí další hereckou posilu, kterou je Jean Smart. Zkušená herečka, kterou můžete znát ze seriálů Legion a Fargo, se k obsazení připojí jako agentka FBI. Již víme, že ústřední příběh se bude motat kolem party policistů z Oklahomy, o přesnějších detailech však zatím lze jen spekulovat. Showrunner Damon Lindelof (Lost, The Leftovers) v rozhovorech občas prozradí zajímavosti ohledně pojetí seriálu apod., takže nějaké další informace bychom mohli dostat postupem času. Premiéru bude mít série někdy v roce 2019.

Zdroj: Slashfilm

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu