Star Wars: Resistance: Přišel opětovný sešup, nebo vzestup?

Star Wars: Resistance: Přišel opětovný sešup, nebo vzestup? | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 6 obrázků
Kvalita epizod je prozatím velmi proměnlivá a kolísavá. Jak je na tom nejnovější epizoda?

Tento týden dorazila další epizoda seriálu Star Wars: Resistance s názvem Synara's Score. Jak si vedla? Nebude jistě žádým překvapením, že epizoda má své (větší či menší) mouchy, nicméně z velké části šlo o poměrně milé překvapení. Přitom zde byly z mé strany nejprve určité obavy. Celý příběh se totiž měl točit kolem útoku pirátů na stanici Colossus, což je zápletka, kterou jsme již viděli ve třetí epizodě tohoto seriálu.

Naštěstí se ale tato zápletka v případě nové epizody úplně neopakovala, a to především kvůli problematice s obranou města a intrikánské pirátce Synaře (Nazneen Contractor). Po zdařile ukočírovaném příběhu se další pozitivum zcela určitě týká akce, které zde bylo opravdu hodně. Zároveň bylo super vidět v akci Yeagera (Scott Lawrence), zatím stále nejlépe zvládnutého klaďase, který konečně ukázal, že také dokáže uštědřit pár ran. V poslední řadě se také velice povedl samotný závěr, který mě snad poprvé přiměl těšit se na to, co přijde příště.

Kromě výrazných pozitiv jsou zde ovšem již zmíněná negativa, kterých se seriál jaksi pořád nemůže úspěšně zbavit. A pokud čtete tyto články pravidelně, asi už vám došlo, že se opět jedná o dvojici Neeku (Josh Brener) a Kazuda (Christopher Sean). Neeku měl za úkol po většinu epizody mlčet, což bylo vzhledem k jeho hloupým řečem celkem vítané. O to víc mě tedy překvapilo, že Neeku dokáže být otravný, i když nemluví.

V případě Kazudy se pořád opakují ty samé problémy, které zapřičiňují to, že svým chováním zkrátka nedokáže být vůbec silnou postavou, což vzhledem k tomu, že se jedná o hlavního protagonistu seriálu, je docela problém. Pominu-li ale tyto dva stále se opakující neduhy, tak byla epizoda v rámci seriálu povedená a překvapivě lepší než epizoda předchozí. A co nás čeká příští týden?

V epizodě „The Platform Classic“ se Yeager setká se svým odcizeným bratrem Marcusem, který bude muset vyhrát závod, aby splatil dluh kriminální organizaci. Z tohoto popisku se tedy zdá, že příběh jako takový se asi nikam výrazně neposune. Postava Yeagera byla nicméně doposud velmi dobře napsána, čili zaměřit se na něj a na jeho bratra by nemuselo být špatné. Zároveň bychom se mohli dozvědět něco více o Yeagerově minulosti z dob, kdy ještě bojoval s Povstalci, což by bylo určitě vítané. Nicméně uvidíme, co si pro nás tvůrci za týden připraví. V galerii si můžete připomenout ty nejlepší momenty z výše rozebírané epizody a zároveň se na jejím konci můžete podívat na velice povedené concept arty k seriálu. 

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu