Hra o trůny: George R. R. Martin má vlastní nápad na spin-off

Hra o trůny: George R. R. Martin má vlastní nápad na spin-off | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 8 obrázků
Autor knižní předlohy se podělil o vlastní koncept pro seriálový spin-off, stačí jen přemluvit HBO.

Jelikož se příští rok na jaře konečně dočkáme velkého finále seriálového megahitu Hra o trůny, snaží se HBO o tu nejlogičtější věc. Vytěžit ze značky co nejvíc, než její sláva po odvysílání poslední řady odezní. Momentálně se uvnitř společnosti pilně pracuje na příběhu o první invazi Bílých chodců, který už dokonce začíná nabírat herecké obsazení, a nepochybuji, že v budoucnu na seznam chystaných projektů přibude mnoho dalších. O nápady na zpracování se ale až dosud starali pouze najatí scenáristé, teď s vlastním nápadem přišel i samotný autor knižní ságy Píseň ledu a ohně George R. R. Martin. Co se v jeho brilantní vypravěčské mysli zrodilo tentokrát?

Hra o trůny: Nový teaser!
 

Zatímco HBO se v prvním spin-offu rozhodlo sáhnout po nejspíš nejdůležitějším období Západozemí vyjma událostí samotné Hry o trůny, Martinův koncept je daleko minimalističtější. „Chtěl jsem udělat seriál s názvem Spear Carriers (Nosiči kopí), který by se odehrával ve stejné době jako hlavní příběh, ale nesoustředil by se na nikoho jako Daenerys, Tyriona nebo Jaimeho.“ řekl v nedávném rozhovoru.

Všechno by se dělo pouze v pozadí. Jednou bychom viděli příběh o členovi městské hlídky, jednou o prostitutce z Malíčkových bordelů, jednou zase o kočovníkovi, který přijel do města předvést své triky. A všichni by se nakonec nějakým způsobem zapojili do dění Hry o trůny. Něco takového by podle mého názoru mohla být zábava. Třeba se mi povede přesvědčit HBO, aby to doopravdy udělali!“ Antologická série zasazená doprostřed války o Železný trůn rozhodně zní docela zajímavě, přesto však pochybuji, že by ji televizní stanice reálně zvažovala. V dnešní době lidi k obrazovkám táhnou spíše věci, které znají a cítí se s nimi jako doma, hádám tedy, že stanice raději bude i nadále projíždět historii Západozemí a hledat o něco známější a populárnější náměty. Co vy na to? Líbí se vám Martinův nápad? Proč ano/ne?

Zdroj: DigitalSpy

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu