Hra o trůny: Robb Stark předpovídá konec 8. série

Hra o trůny: Robb Stark předpovídá konec 8. série | Fandíme seriálům
Zobrazit další 4 obrázky
Richard Madden, představitel Robba Starka, promluvil o tom, jaké má výhody skončit v seriálu a jak si představuje jeho finále.

Závěrečná 8. série Hry o trůny se nezadržitelně blíží, a tak se i herci, kteří už seriál dávno opustili, ocitají pod palbou otázek, jak příběh dle jejich mínění skončí. "Myslím, že tam budou létat tři draci a všichni ostatní budou mrtví. Je to možné. Každopádně se nové série nemohu dočkat," nechal se slyšet Richard Madden, představitel Robba Starka, pro server The Hollywood Reporter.

Herec povyprávěl také o tom, jaké pocity zažívá, když seriál sleduje a někdo se o jeho postavě zmíní: "Už mi ani nepřijde, že jsem v tom kdy byl. Když mluví o Robbovi, vím, kdo to je, ale už se v něm nevidím. Jsem prostě jen divák. Jedna z nevýhod, když v tom seriálu hrajete, je ta, že dostanete do rukou scénář a víte, jak to dopadne. A já to neměl v rukou už roky, takže si to mohu užívat opravdu jen jako divák. A je to napínavé!" vysvětlil.

Hra o trůny: Přehled výroků herců o 8. sérii
 

Premiéry 8. řady seriálu Hra o trůny se dočkáme už v dubnu příštího roku. Níže si prohlédněte první zveřejněný teaser trailer a v galerii první výjev z nové série, který zveřejnila HBO už v srpnu tohoto roku.

Zdroj: THR

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu