Živí mrtví: Nové díly nabídnou mnohá překvapení

Živí mrtví: Nové díly nabídnou mnohá překvapení | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 5 obrázků
Tvůrci hajpují před návratem zombíků na obrazovky.

Živí mrtví chytli s poslední 9. řadou pořádný vítr do plachet. Dobře, možná ne úplně po finanční stránce, ale pokud se bavíme o kvalitách, tak ty jsme tu patřičně vychválili do nebes. Je zkrátka vidět, že si tvůrci vzali nízký počet diváků k srdci a lusknutím prstu najednou z nové řady sršela energie jako ještě nikdy předtím. Jestli se jim toto snažení ovšem vyplatí, to si řekneme někdy jindy. Dnes si totiž povíme opak, a to ten, že v tomto snažení rozhodně nehodlají končit!

Poslední řada totiž byla odvysílaná zatím jenom z poloviny a druhé půlky se dočkáme na obrazovkách už 10. února. Celkově to dělá dalších 8 dílů. A právě ty by měly překvapit jak diváky, tak dokonce i samotné čtenáře, kteří mají díky komiksům našprtaný děj dopředu. Seriál se sice inspiruje těmito komiksy, ale poslední dobou už jenom velmi volně. Za poslední dva roky jsme se například dočkali odchodu hned tří důležitých postav, které v komiksu stále hrají zásadní roli.

Nemusíme se ovšem bát, že by seriál najednou chtěl svoji předlohu ignorovat úplně. Stále na nás totiž čeká spousta ikonických momentů a příběhů, které zůstanou zachovány. Kdo to říká? Nikdo jiný než nová showrunnerka Angela Kang, která poslední řadě pomohla na svět. Ta prozradila, že některé věci z komiksu zkrátka budou vedeny odlišným směrem, ale pro znalce komiksu tu stejně budou zachovány nezapomenutelné části příběhu. Ostatně ty byly především šetřeny až do druhé půlky. Na závěr si ještě showrunnerka nemohla odpustit chválu nové záporačky, Alphy.

Respektive její představitelky, Samanthy Morton. Tuto méně známou herečku můžete znát například z prvních Fantastických zvířat nebo (pro starší generace) Minority Report. Žádné velké jméno, to se ovšem po její nové roli v seriálu může rychle změnit. Alespoň to tak podle slov showrunnerky vyznělo. Ta vychvaluje herečku, jak je velmi příjemným společníkem na natáčení a nemůže se dočkat, až lidé uvidí její práci před kamerou. Je to zkrátka obrovská herečka. Zdá se, že malé ambice kolem nové záporné role tvůrci vůbec nemají. Doufáme tedy, že se jejich tvrzení stane skutečností a jenom nám nemažou med kolem huby.

Zdroj: Comicbook

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 9

Fimi. | 11.01.2019 08:29
No, koukám že je to opravdu už jen letmo inspirované...ale neříkám že je to nutně špatné..i když první dvě řady jsem protrpěl...třeba se někdy kousnu a dám to ale devět rád už je moc.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu