Titans: Ve 2. sérii se objeví Deathstroke

Titans: Ve 2. sérii se objeví Deathstroke | Fandíme seriálům
Zobrazit další 4 obrázky
Jeden z nejdrsnějších záporáků DC se postaví svým komiksovým protivníkům. A rovnou s celou rodinkou.

Titans od DC udělali docela díru do světa a těší se přízni fanoušků, takže práce na druhé sérii jsou v plném proudu. Natáčení začne v průběhu měsíce, postupně se tak začínají objevovat informace o tom, co bychom mohli v pokračování vidět. Pár informací už máme, třeba jak druhá série začne, o nových postavách však nevíme mnoho. Až nyní The Hashtag Show přišel se zprávou, kterou uvítá nejeden fanoušek DC.

Ve 2. sérii by se totiž měl objevit Slade Wilson aka Deathstroke. Tento nájemný zabiják patří mezi nejdrsnější záporáky celého světa DC a v komiksech je tradičním soupeřem Teen Titans, na kterých je seriál založený. Kromě této postavy pak casting hledá mladé herce i do rolí jeho dětí, Rose a Joa Wilsonových. V komiksech mají přezdívky Jericho a Ravager a zatím to vypadá, že Joe bude mít jen minimální roli, zatímco zbývající dva členové záporácké rodiny Wilsonových se budou těšit většímu příběhovému vytížení. Do role Deathstroka se hledá muž od 45 do 50 let bílé, latinské nebo asijské rasy. Do role jeho dcery pak mladá herečka kolem 20 let asijské nebo latinské národnosti.

Titans: Druhá řada si chystá na začátek překvapení
 

Hraného Deathstroka uvidíme v posledních pár letech už potřetí. V seriálovém světě už byl součástí Arrowverse, kde si ho úspěšně zahrál Manu Bennett a spolu s ním se objevil i jeho syn Joe. Ve filmovém světě se objevil minimálně, v potitulkové scéně Justice League, kde ho ztvárnil Joe Manganiello, který je stále s touto filmovou rolí spojen. To, že DC postavu využije v Titans, dost možná znamená, že pro filmový svět nejsou pro nájemného zabijáka žádné konkrétní plány. Tak jako tak drsné a temnější pojetí seriálu bude této postavě rozhodně sedět, takže jsme opravdu zvědaví.

Zdroj: THS

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu