Seriálový týden: Fenomén Papírový dům vládne českému Netflixu všemi možnými způsoby

Seriálový týden: Fenomén Papírový dům vládne českému Netflixu všemi možnými způsoby | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 15 obrázků
Fanoušci úspěšného španělského krimi dramatu se rozhodli zabrouzdat i do zbytku tvorby jeho autora. Na HBO se pak diváci vrátili například i k české Terapii.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Nejsledovanější seriály Netflixu za poslední týden:

1. Too Hot to Handle
2. Papírový dům (Money Heist)
3. Poslední představení (The Last Dance)
4. Smrt nás spojí (Dead to Me)
5. Rick a Morty (Rick and Morty)
6.-7. Lucifer
6.-7. Tenkrát poprvé (Never Have I Ever)
8. Riverdale
9. Mimi šéf: Zpátky ve hře (The Boss Baby: Back in Business)
10. White Lines

Minulý týden byl na různé změny v nejsledovanějších seriálech na Netflixu celkem překvapivě relativně chudý, tentokrát se však vše víceméně vrátilo do normálu a streamovací gigant znovu potvrdil, že se u něj celé pořadí mění velice dynamicky.

Tento týden se ona dynamika v desítce neprojevila tolik v samotných novinkách, přece jenom se jich však pár najde. Téměř po měsíci se do žebříčku například vrátilo seriálové pokračování animovaného Mimi šéfa, které bylo až do nedávna jednou z dlouhodobých stálic. Během posledních přehledů se pak sice během týdne tu a tam ve výčtu během jednotlivých dní objevil, k celotýdennímu umístění to však stačilo až nyní. Napříč celým týdnem si animák držel celkem stabilní pozici, tak se třeba vrátí i v příštím žebříčku.

Too Hot to Handle: Blíží se speciální epizoda, ve které se soutěžící virtuálně sejdou
 

Novinkou v pravém slova smyslu je však aktuálně pouze jeden seriál, a to sice mysteriózní drama White Lines. A celkem se jeho umístění nelze divit, stojí za ním totiž Álex Pina, člověk, který je zodpovědný i za veleúspěšný Papírový dům, který koneckonců patří mezi série, které žebříčku kralují už pěknou řádku týdnů. Alespoň podle prvních recenzí by jeho nový počin měl být sice spíše průměrnou podívanou, autorovo jméno a zajímavá zápletka však přece jenom dokázali diváky očividně velice nalákat.

Oproti minulému týdnu si velký skok kupředu na své konto připsalo především komediální drama Smrt nás spojí se svou druhou řadou, které se zvládlo z posledního místa posunout hned o šest příček. Pěkný posun se podařil i kultovnímu Rickovi a Mortymu

Celkem velký pokles v zájmu na druhou stranu potkal dva seriály zaměřené především na dospívající generaci. Jednak je tady komedie o dospívání Tenkrát poprvé, která hned po své premiéře zvládla nalákat davy diváků, už minulý týden šla však u sledovanosti vidět spíše klesající tendence. O tomto víkendu se pak seriál dokonce nacházel na samém chvostu žebříčku. To samé pak platí i o populárním teen dramatu Riverdale, které se svou zatím poslední epizodou přišlo již před necelými dvěma týdny. V obou případech byl tedy pokles popularity celkem očekávatelný.

Nakonec se hodí zmínit i seriály, které se do aktuálního výčtu nedostaly pouze velice těsně. Jedná se především o drama Locked Up, u kterého se po vzoru Papírového domu a White Lines opět objevuje jméno Álexe Piny. Thriller odehrávající se ve vězeňském prostředí si sice se svou poslední řadou přišel už minulý rok, úspěch Papírového domu však očividně opět diváky nalákal na další autorovu tvorbu.

Další kapitola »
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu