Seriálový týden: Čeští diváci se vydali na Měsíc s Jednotkami vesmírného nasazení

Seriálový týden: Čeští diváci se vydali na Měsíc s Jednotkami vesmírného nasazení | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 14 obrázků
Novinka od tvůrců Kanclu se těší velké oblibě, ke konci týdne však musela ustoupit 13 Reason Why. Na HBO si diváci našli cestu i k originálnímu projektu platformy HBO Max.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Nejsledovanější seriály Netflixu za poslední týden:

  1. Jednotky vesmírného nasazení (Space Force)
  2. Nechutně bohatý: Moc a zvrhlost Jeffreyho Epsteina (Jeffrey Epstein: Filthy Rich)
  3. Papírový dům (Money Heist)
  4. Poslední představení (The Last Dance)
  5. Rick a Morty (Rick and Morty)
  6. Ledová archa (Snowpiercer)
  7. Too Hot to Handle
  8. Historie pro začátečníky (History 101)
  9. Proč? 13x proto (13 Reasons Why)
  10. Lucifer

Tento týden byl u Netflixu poměrně konzistentní a relativně se obešel bez nějakých velkých překvapení. Už minulý týden šlo celkem jasně vidět, který seriál se tentokrát posadí na trůn celého žebříčku, a aktuálně se tak skutečně potvrdilo. Jasným králem uplynulého týdne se staly Jednotky vesmírného nasazení. A není se čemu divit - zbrusu nový sitcom pochází od autorů amerického Kanclu, který se řadí mezi nejkultovnější komediální seriály poslední doby. Doplňte k tomu úžasné herecké obsazení a máte jasný recept na divácký úspěch, který dokáže vynahradit i fakt, že byl výsledný počin podle recenzentů spíše zklamáním.

Přestože současné desítce dominuje série komediálního střižení, českému Netflixu po vzoru minulého týdne stále vládne především dokumentární formát, který si zabral hned tři příčky. Už na první pohled lze vidět, že si oproti minulému týdnu především přilepšila minisérie Nechutně bohatý: Moc a zvrhlost Jeffreyho Epsteina, která mapuje praktiky zemřelého milionáře a usvědčeného pedofila. Úspěch stále slaví basketbalové Poslední představení, výrazně si naopak pohoršilo minule vítězné History 101.

Proč? 13x proto: Trailer na závěrečnou řadu slibuje provalit všechna tajemství
 

Tento týden zaznamenává vůbec první pokles oblíbeného Papírového domu, který si po úctyhodnou řádku týdnů velice pevně držel stříbrnou pozici. Vzhledem k tomu, že od premiéry čtvrté řady uběhly více než dva měsíce, se však poklesu nelze divit.

V aktuálním žebříčku se můžeme tentokrát bavit pouze o jediném novém přírůstku, ten však rozhodně nepředstavuje žádný velký šok. 13 Reasons Why se totiž sice řadí k těm nejkontroverznějším, ale zároveň i zdaleka nejpopulárnějším projektům, které Netflix nabízí. A s příchodem závěrečné řady se jednoduše daly čekat davy fanoušků. Ve výsledku se teen drama po celý víkend drželo v čele žebříčku, v neděli dokonce na samotném vrcholu. A není důvod si nemyslet, že tomu tak nebude ani příští týden.

Další zajímavostí je, že se po týdenní pauze do desítky opět povedlo dostat komiksovému Luciferovi. Zbytek žebříčku už skutečně nijak nepřekvapí. V podstatě všechny zbylé projekty si s pár lehkými změnami více méně udržely své pozice z minulého výčtu. Příští týden pak to bude pravděpodobně vypadat velice podobně, Netflix totiž v nejbližších dnech žádnou velkou premiéru nechystá.

Další kapitola »
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu