Seriálový týden: Čeští diváci se vydali na Měsíc s Jednotkami vesmírného nasazení

Seriálový týden: Čeští diváci se vydali na Měsíc s Jednotkami vesmírného nasazení | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 14 obrázků
Novinka od tvůrců Kanclu se těší velké oblibě, ke konci týdne však musela ustoupit 13 Reason Why. Na HBO si diváci našli cestu i k originálnímu projektu platformy HBO Max.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Nejsledovanější seriály HBO za poslední týden:

  1. Teorie velkého třesku (The Big Bang Theory)
  2. Taková moderní rodinka (Modern Family)
  3. Hra o trůny (Game of Thrones)
  4. Průměrňákovi (The Middle)
  5. Star Wars: Klonové války (Star Wars: The Clone Wars)
  6. Sex ve městě (Sex and the City)
  7. Malý Sheldon (Young Sheldon)
  8. Živí mrtví (The Walking Dead)
  9. Miliardy (Billions)
  10. Westworld

U Netflixu se tento týden žádné velké překvapení neukázalo, a u HBO tomu klasicky není jinak. Velká změna tentokrát v podstatě nastala pouze jedna, napovídaly ji už však předchozí přehledy. Už tři týdny se pomalu ale jistě v žebříčku posouvají Klonové války, populární animovaný seriál ze světa Star Wars, který na české HBO přišel s pátou řadou. 

Ta je sice stará již celých osm let a od té doby seriál přišel ještě se dvěma dalšími, především díky obrovské oblíbenosti celé značky a také relativní nedostupnosti projektu v minulých letech však dokázala "pětka" nalákat davy. Dlouhodobě rostoucí sledovanost aktuálně vyústila ve skok vpřed o celé dvě příčky a výsledné páté místo.

Přehled top 8 nejzajímavějších seriálů, které startují v červnu
 

Jedinou další značnou změnou oproti minulým týdnům je relativní pokles popularity kultovního Sexu ve městě. Oblíbená komediální podívaná se ještě nedávno pevně držela na skvělé čtvrté pozici, v posledních dnech však již podlehla zmíněným Klonovým válkám a také neméně oblíbeným Průměrňákovým. Vezmeme-li však v potaz, že se Sex ve městě už více než dvě dekády starým počinem, tak se stále jedná o pozoruhodný výkon.

V podstatě vše ostatní se v žebříčku nezměnilo vůbec nebo jen skutečně minimálně. O něco zajímavější podívaná nastává při pohledu na pozice, které se nacházejí těsně pod nejlepší desítkou. Právě na těchto příčkách totiž pravidelně dochází k zajímavým výměnám na denním pořádku. Byla by tedy škoda je neznímit.

Jednak se na nich ve velkém objevují seriály, které se do výsledného žebříčku někdy zvládly dostat, ale již ne udržet. Zářným příkladem je špionážní Na mušce, které je už od premiéry nejnovější třetí řady na zmíněných pozicích v podstatě stálicí. To samé pak platí o české Terapii nebo o fantasy Siréna

Fanoušky si pak dokázaly najít i zcela nové projekty, především se v posledních dnech bavíme o Love Life s Annou Kendrick v hlavní roli. Romantická série je původně projektem od sesterské platformy HBO Max, která je však v tuto dobu dostupná pouze v Americe. Její originální seriály tedy v našich končinách míří právě na HBO GO. Bude velice zajímavé sledovat, jak si povedou další z HBO Max originálů.

Zdroje: Netflix, HBO (průměr z denních přehledů)

« Předchozí kapitola
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu