Živí mrtví: Teaser na 11. řadu a datum premiéry

Živí mrtví: Teaser na 11. řadu a datum premiéry | Fandíme seriálům
AMC
Zobrazit další 4 obrázky
Pusťte si jedny z prvních záběrů z vůbec poslední série dlouholetého apokalyptického seriálu.

O závěrečné, 11. řadě Živých mrtvých toho zatím mnoho nevíme. Dosud se předpokládalo, že začne letos na podzim, teď už však známe přesné datum. A je dřívější. Poslední série odstartuje 22. srpna. Dle starších zpráv bude mít závěrečná řada celkem 24 epizod a měla by být na obrazovkách po dobu dvou let. Pak přijde definitivní konec. Tedy – konec hlavní série následovaný nejrůznějšími spin-offy.

Datum premiéry finální řady odhalil nový teaser trailer, jenž se hodně soustředí na nostalgii a ohlížení za dosavadní bohatou historií. Slovo dostanou postavy, které už seriál opustily, včetně Ricka Grimese, ale také ty, jež dvoukolák plný nemrtvých tlačí srdnatě dodnes. Teprve v závěru traileru se objevují záběry z nové série. Vidíme hrdiny v podzemních tunelech, případně obrněnce z Commonwealthu, což je provázané společenství komunit, s nímž se diváci v 11. řadě blíže seznámí.

Závěr seriálu přišel pro tvůrce i fanoušky nečekaně, zřejmě jej lze přičítat stále klesající sledovaností. Ta přitom padá navzdory skutečnosti, že pod současnou showrunnerkou Angelou Kang podle fanoušků The Walking Dead zažívají jedno ze svých lepších období. Nicméně co se dá dělat, v dřívějších letech seriál dokázal diváky odradit svou rozvleklostí, repetitivností, ždímáním cliffhangerů a surovým zabíjením oblíbených postav jen pro efekt. Navíc se látka jednoduše vyčerpala – deset sezon, plus dva spin-offy, to je opravdu hodně zombies.

Z ústředních postav se vracejí Daryl (Norman Reedus), Maggie (Lauren Cohan), Ezekiel (Khary Payton), Negan (Jeffrey Dean Morgan), otec Gabriel (Seth Gilliam), Eugene (Josh McDermitt) nebo Carol (Melissa McBride).

Podklady a foto: AMC

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu