Zaklínač: Pokrevní pouto – Nový trailer předvedl novinku v plném rozmachu

Zaklínač: Pokrevní pouto – Nový trailer předvedl novinku v plném rozmachu | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 7 obrázků
Jedna z postav z hlavního Zaklínačova příběhu bude mít v Pokrevním poutu důležitou roli.

Vánoce jsou za necelý měsíc a pro příznivce seriálového Zaklínače to platí rovněž. Už 25. prosince bude mít na Netflixu premiéru Zaklínač: Pokrevní pouto (The Witcher: Blood Origin), čtyřdílná minisérie, jež nás zavede do minulosti celého Kontinentu. Upoutávka byla uvedena v rámci akce CCXP, kde například také bylo ohlášeno, kdy uvidíme třetí řadu The Mandaloriana.

Po několika ukázkách, které seriálovou novinku jen jemně poodhalovaly, je tu konečně plnokrevný trailer, v němž se Blood Origin předvádí v plné síle. Míříme do dávných dob před dvanácti sty lety, do časů, kdy elfové vzkvétali. Do časů před tím, než se na Kontinentu objevili lidé a monstra. V téhle době vládne tvrdou rukou nezastavitelné impérium. Postavit se mu může sedm válečníků, kteří nechtějí nadále žít zdánlivě jednoduchým životem bez volby, jaký nesvobodná doba nabízela. Impériu však má v ruce silný trumf – nebezpečné monstrum, nebo dokonce monstra. Dozvídáme se, že mysteriózní monolity vytvářejí trhliny mezi světy. Brány, kterými lze projít z jedné strany na druhou. V sázce je v tu chvíli konec celého kontinentu. Jedinou šancí na výhru se zdá být spojení sil monstra s jedním ze sedmi válečníků. A fanoušci už tuší, že takhle nějak zřejmě vznikne první zaklínač…

To není jediné pojítko s hlavním seriálem. Tím druhým je postava Jaskiera, kterého i tentokrát ztvárnil Joey Batey. Scénárista Declan DeBarra uvádí, že původně byla jeho role menší, avšak během dotáček se ji rozhodli tvůrci rozšířit. S Jaskierem se setkáme v přítomnosti, kde po boku nové postavy Seanchai bude vystupovat jako vypravěč. Přehrajte si nový trailer a dole v galerii na vás čeká ještě plakát a nejnovější fotografie.

Seriál je zasazený 1200 let před události Zaklínače a pojednává o stvoření prvního předchůdce zaklínačů a o událostech, jež vedly ke „konjunkci sfér“, kdy se světy lidí, monster a elfů spojily v jeden. Vyprávění se zaměřuje na sedm vyděděnců, kteří se na začátku navzájem upřímně nenávidějí a cítí, že by spolu neměli být pohromadě. Postupně si ale uvědomí, že se potřebují. Společně se dokážou postavit nezastavitelné síle, která je obrala o všechno.Showrunnerem série je Declan de Barra, výkonnou producentkou je Lauren Schidt Hissrich, autorka hlavního seriálu Zaklínač. Autor předlohy Andrzej Sapkowski se podílí jako kreativní konzultant. V hlavních rolích Laurence O'Fuarain, Sophia Brown a Michelle Yeoh. Novinka bude uvedena 25. prosince.

Foto: Netflix

Zdroje: CCXP, EW

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu