Black Sails: Plnohodnotný trailer a plakát na 4. řadu

Black Sails: Plnohodnotný trailer a plakát na 4. řadu | Fandíme seriálům
Zobrazit další 2 obrázky
Pořádný trailer vábí spolu se stylovým plakátem na závěrečnou řadu pirátského seriálu Black Sails.

Po zářijovém teaseru vydala před nedávnem stanice Starz i plnohodnotný trailer na novou sérii svého seriálu Black Sails. Jak už je dlouhodobě známo, nadcházející čtvrtá řada bude zároveň poslední. Větší část traileru se nese v akčním duchu a slibuje divákům epické rozloučení s piráty z Nassau. Vypadá to, že v desítce nových dílů budou k vidění snad ještě větší a urputnější boje, než jakým byla rozsáhlá bitva ve finále minulé sezony. Válka o znovuzískání ostrova se tak patrně ponese ve velkolepém duchu.

V čele anglických sil stojí již uzdravený Woodes Rogers (Luke Roberts), jenž tvoří silný pár spolu s Eleanor Guthrie (Hannah New). Oproti tomu pirátská strana se zdá z upoutávky částečně značně nejednotná. Vypadá to, že vyeskaluje konflikt mezi kapitánem Flintem (Toby Stephens) a Billym (Tom Hopper). Dále je v traileru krátký střih na scénu s Johnem Silverem (Luke Arnold) a Edwardem Teachem (Ray Stevenson), v níž to mezi nimi rovněž nevypadá zrovna přátelsky. Naopak pospolu drží Flint a Silver, což je díky jejich dosavadním silným společným scénám pro diváky dobrá zpráva. Za zmínku ještě stojí nová mužská postava, která v traileru dostala poměrně dost prostoru, i když o ní prakticky nic nevíme.

Stejně jako na všech předchozích řadách pracovala na té čtvrté opět tvůrčí dvojice Jonathan E. Steinberg (seriály Jericho a Lidský terč) a Robert Levine (seriály Jericho a Doteky osudu). Opět se vrátil i Michael Bay coby výkonný producent. První epizoda finální série Black Sails má premiéru 29. 1. 2017. V galerii se zatím můžete podívat na povedený plakát laděný do stylu úvodní znělky seriálu.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu