Star Wars Povstalci: Skončí seriál ještě letos?

Star Wars Povstalci: Skončí seriál ještě letos? | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 8 obrázků
Známe názvy a vysílací časy první várky epizod ze závěrečné série.

Čtvrtá a poslední série Star Wars: Povstalci se k nám přiřítí již za měsíc a nyní nám přináší názvy prvních šesti epizod. Ty se zaměří především na události, které jsme viděli v posledních dvou trailerech na čtvrtou sérii. První dvě epizody, které se budou klasicky vysílat naráz (16.10.), ponesou název Heroes of Mandalore (Hrdinové Mandaloru) část 1 a 2. Tyto dvě epizody se zaměří na osvobození Mandaloru od nadvlády Impéria. Největší úlohu zde bude mít Sabine, výrazně jí ale pomůže Ezra a ostatní členové posádky lodi Ghost. Následující třetí a čtvrtá epizoda pak mají pojednávat o konečném odtržení Sawa Gerrery od Povstalecké aliance a ponesou název In the Name of the Rebellion (Ve jménu Povstání) část 1 a 2. Jak můžete vidět, tyto epizody jsou také rozdělené na dvě části a ano, budou taktéž vysílány ihned za sebou, tedy 23.10.!

Poté následuje pátá a šestá epizoda, které ponesou název The Occupation (Okupace) a Flight of the Defender (Let Defenderu). U těchto epizod se předpokládá, že se budou odehrávat na planetě Lothal, což jsme mohli vidět v posledních dvou trailerech, kde upoutali pozornost především záhadní vlci. Přestože tyto dvě epizody na rozdíl od těch předchozích nejsou rozděleny na dvě části, tak by se měli také vysílat hned za sebou, tedy konkrétně 30.10. Podle dostupných informací se tedy minimálně prvních šest epizod bude vysílat v každém týdnu po dvou! Co to znamená pro seriál?

Tímto postupem budeme mít za sebou již šest epizod seriálu po třech týdnech vysílání. Z již předchozích rozhovorů s Davem Filonim víme, že takto rozdělených epizod je v poslední sérii opravdu hodně. Pokud by se tedy všechny promítaly takto po dvou epizodách, je docela dobře možné, že by poslední série mohla skončit již koncem tohoto roku, přesněji tedy 4.12.! Seriál by tak skončil ještě před uvedením Epizody VIII do kin. Těžko ovšem říct, zda v tom hledat nějakou výraznou spojitost, jelikož seriál má především navázat na Rogue One: Star Wars Story a na Epizodu IV. Může být ale mezi poslední sérií Povstalců a Epizodou VIII nějaká spojitost, a proto skončí seriál už letos? Možné to je, prozatím je to ovšem spekulace. O odvysílání zbývajících epizod poslední série Povstalců a o dalších novinkách vás budeme informovat.

Věříte, že se kompletní čtvrtá série skutečně odvysílá ještě letos? Těšíte se na poslední sérii?

Zdroj: Jedi Bibliotek

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu