Star Wars: Forces of Destiny: Trailer na druhou sérii dorazil

Star Wars: Forces of Destiny: Trailer na druhou sérii dorazil | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 5 obrázků
Vzali si tvůrci kritiku první série k srdci, nebo ne?

Druhá série krátkometrážního seriálu Star Wars: Forces of Destiny, který pojednává o ženských hrdinkách z předaleké galaxie, se začne vysílat již nyní v říjnu, a tak nám tvůrci přináší nový trailer, který nám přibližuje, o čem budou nové epizody pojednávat, kdo se v nich objeví a co od nich můžeme čekat. První série si odnesla celkem slušnou kritiku, vzali si ji tedy tvůrci k srdci? Může se seriál polepšit?

Začněme tou horší zprávou. Již ve starším článku jsme zmínili, že nové díly vznikaly s největší pravděpodobností zároveň s první sérií, což se v tomto novém traileru také potvrdilo. Vzhledem k tomu, že se vše tvořilo najednou, tak tím pádem tvůrci do druhé série pravděpodobně dodatečně nezasahovali. To znamená, že určité výtky platné pro první sérii, jsou zde bohužel i nadále, ať už jde o meče Ahsoky Tano, nepovedený vzhled Yody a Anakina (toho obzvláště) a tak dále. Co ale na druhou stranu potěší, je ztvárnění jiných nám známých postav, které se poprvé objeví v seriálu. Konkrétně to jsou postavy Hana Sola a Finna, přičemž Han Solo se zde objevuje hned dvakrát, nejprve v období z Epizody VI a poté z Epizody VII. Nutno říct, že ztvárnění těchto dvou mužských postav se v rámci animace konečně povedlo.

Potěší také to, že se konečně objevuje Hera ze seriálu Star Wars: Povstalci, která by se podle všeho měla objevit minimálně ve dvou epizodách. Zároveň bychom se měli zaměřit i na další ženské postavy, které se v první sérii ještě neobjevily. Konkrétně to budou například Ketsu Onyo, přítelkyně Sabine, která bývala Mandaloriankou a stala se námezdní lovkyní, a také Maz Kanata z Epizody VII.

Druhá série má potenciál nabídnout něco nového a to nejen v oblasti nových postav, ale i v oblasti délky vysílání. Podle dostupných informací bychom se totiž měli dočkat dvou půlhodinových speciálů, o kterých padla poprvé řeč již před měsícem. Uvidíme tedy, jak to nakonec dopadne a držíme palce, aby si druhá série vedla lépe, než ta první a to nejen v oblasti ztvárnění postav a kanonických souvislostí, ale také v obsahu epizod.

Líbí se vám trailer na druhou sérii? Budete jí sledovat?

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu