Star Wars Povstalci: Nový plakát a podrobnosti o vysílání čtvrté série

Star Wars Povstalci: Nový plakát a podrobnosti o vysílání čtvrté série | Fandíme seriálům
Zobrazit další 3 obrázky
Skončí seriál ještě letos, nebo nás čeká prosincová pauza?

V minulém článku jsme vás informovali o prvních šesti epizodách čtvrté série Povstalců, které se budou vysílat každý týden po dvou epizodách. Vzhledem k tomu, že se tyto doposud známé epizody mají vysílat po dvou, začala většina fanoušků usuzovat, že pokud by se takto vysílala celá čtvrtá série, mohli by Povstalci skončit ještě letos, konkrétně tedy 4. prosince. Skončí ale seriál opravdu ještě letos?

Na to nám Lucasfilm odpověděl prostřednictvím podrobností o nových epizodách. Vedle již odhalených epizod Heroes of Mandalore (Hrdinové Mandaloru) část 1 a 2, In the Name of the Rebellion (Ve jménu Povstání) část 1 a 2, The Occupation (Okupace) a Flight of the Defender (Let Defenderu), které poběží od 16. do 30. října, nás 6. listopadu čekají epizody Kindred (Příbuzenství) a Crawler Commandeers a o týden později, 13. listopadu, pak epizoda Rebel Assault (Útok povstalců). Nově odtajněná sedmá a osmá epizoda tedy opět poběží ve stejný den, jak jste si ale určitě všimli, 13. listopadu se bude vysílat již pouze jedna epizoda a právě ta poslouží jako poslední epizoda pro tento rok. Tvůrci se tak skutečně rozhodli dát seriálu přes vánoční svátky pauzu, jak je tomu u Povstalců již zvykem, a zbývajících sedmi epizod se tedy dočkáme na začátku příštího roku, kdy pak celý seriál skončí.

Podrobnosti o posledních třech dílech v letošním roce zatím nemáme, budeme vás ale o všech novinkách pravidelně informovat. Mezitím se můžete pokochat novým (a vlastně úplně prvním) plakátem na čtvrtou sérii, který najdete v galerii. Na plakátě se nám představují všichni členové posádky Ghost. Zajímavostí je, že na plakátu pro třetí sérii se jako na jediném neobjevil kompletní tým této posádky, takže je určitě fajn vidět je všechny zase pohromadě. Toto vyobrazení celé posádky má ale také hlubší význam. Tvůrci nám totiž dávají jasně najevo, že i když třeba nevidíme všechny tyto postavy naposledy, tak je to nyní nicméně naposled, co je tento tým kompletně pohromadě. V levém a pravém horním rohu pak můžeme vidět záporáky ze třetí série, tedy velkoadmirála Thrawna a guvernérku Pryce, kteří budou zatápět Povstalcům pravděpodobně po většinu času poslední série. Uprostřed nich pak vidíme již většině dobře známého vlka, o kterém pořád nic konkrétního není známo kromě toho, že nějakým způsobem bude pro Kanana a Ezru důležitý. Nový plakát, který je i na titulce, si můžete prohlédnout v plné kráse v galerii spolu s plakáty na předchozí série. V úplném závěru pak přidáváme dva nové teaser trailery na čtvrtou sérii. Star Wars: Povstalci se vrátí na Disney XD již 16.10.

Líbí se vám plakát a nové trailery? Těšíte se na poslední sérii?

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu