Star Wars: Představitel Jango Fetta by si rád zahrál kapitána Rexe

Star Wars: Představitel Jango Fetta by si rád zahrál kapitána Rexe | Fandíme seriálům
Zobrazit další 4 obrázky
Může se populární klon ze seriálů dostat do filmu?

Temuera Morrison je novozélandský herec, který si za svojí kariéru zahrál v mnoha amerických filmech a seriálech. Většině se ale pravděpodobně vybaví jako Jango Fett z druhé epizody Star Wars. Mimo to si ale samozřejmě také zahrál ve druhé a třetí epizodě všechny klony, kteří vznikly z Jango Fettovy DNA, a právě to přivedlo Temueru Morrisona v nejnovějším rozhovoru k velmi zajímavé myšlence.

Morrison v rozhovoru uvedl, že ho moc bavilo ztvárnit otce Boby Fetta a zároveň být předlohou pro všechny klony. To ho také dostalo k dabingu několika her, kdy propůjčoval svůj hlas buď Jango Fettovi, či klonům. V poslední části rozhovoru pak uvedl, že jedním z jeho nejoblíbenějších postav je kapitán Rex ze seriálů Klonové války a Povstalci a že kdyby byla možnost, rozhodně by si chtěl kapitána Rexe zahrát. Vzhledem k tomu, že Temuera Morrison je předobrazem pro všechny klony, a tedy i pro kapitána Rexe, byl by tak pro ztvárnění našeho oblíbeného klona jasnou volbou číslo jedna. Otázkou ovšem je - dojde k tomu někdy vůbec?

Je více než jisté, že kromě Morrisona by si i velká většina fanoušků přála vidět Rexe na velkém plátně. K uskutečnění této věci je tu ovšem několik zádrhelů. Tím prvním je, že i když je Rex velice populární postava, jedná se o postavu, která se objevuje pouze v seriálech. Je sice velmi pravděpodobné, že Rex byl v bitvě na Endoru v Epizodě VI, o čemž jsme vás informovali ve starším článku, nicméně tento krok byl udělán až zpětně teprve nedávno a nic takového samozřejmě v době natáčení Epizody VI ani nebylo v plánu. Rex je tedy stále pořád výhradně seriálovou postavou a z toho pro Lucasfilm vyvstává zásadní otázka: Může tato postava přilákat do kina i čistě filmové fanoušky, nebo na něj přijdou jen ti seriáloví?

To je jedna z podstatných záležitostí, která může být pro studio z hlediska výsledných tržeb filmu rozhodující. Nabízí se tak jediná možnost a to ta, že pokud by se Rex v nějakém filmu objevil, rozhodně by nebyl hlavní postavou, nýbrž pouze jednou z několika vedlejších, či by měl pouhé cameo. S tím by se už dalo pracovat, zároveň zde ovšem najednou vyvstává zádrhel číslo dvě. Pokud by se měl objevit jako vedlejší postava v nějakém filmu, v jakém by to vůbec mělo být?

Aby se mohl Morrison ujmout této role, musel by se film s velkou pravděpodobností odehrávat v období seriálu Povstalci či staré trilogie. Logicky se tak mohla nabízet možnost objevit se ve filmu Rogue One: Star Wars Story, nicméně, jak již teď po uvedení filmu víme, tam se neobjevil a podle všech dosavadních zpráv o filmu s Hanem Solem to vypadá, že se neobjeví ani tam. Mohl by se tak objevit ve filmu s Obi-Wanem? Pokud ano, dost možná by se mohl objevit v nějakém flashbacku z dob klonových válek, to by ale museli Morrisona digitálně omladit. Nicméně, tohle je samozřejmě pouze čirá spekulace. Proč je ovšem důležité zabývat se tím, v jakém filmu by se mohl objevit? Podstatné je, že my jako fanoušci nemáme žádnou představu o tom, jak dlouho bude chtít Lucasfilm dělat samostatné filmy z období mezi Epizodami III a IV. Je ale dost možné, že po filmu s Obi-Wanem (a možná i po stále diskutovaném filmu s Bobou Fettem) už Lucasfilm od tohoto období upustí a zaměří se na něco jiného, možná na období před Epizodou VII či na Starou republiku, což by samozřejmě Rexovu přítomnost v samostatném filmu zkomplikovalo.

Jak tedy vidíte, s Rexovým potenciálním filmovým debutem je to komplikované na více frontách. Je to komplikované, ovšem určitě to není nemožné. Pokud by Lucasfilm opravdu chtěl nějakým způsobem dostat Rexe alespoň na chvíli do filmu, jistě by našel nějakou cestu. Minimálně ze strany jak filmového představitele klonů Morrisona, tak i ze strany seriálových fanoušků tu určitě o alespoň krátké cameo Rexe na plátně zájem je. Byla by tedy určitě velká škoda této příležitosti nevyužít, pokud zde je zájem a máme i správného herce v odpovídajícím věku, co říkáte? Chtěli byste, aby se Rex objevil v některém z budoucích filmů? A pokud ano, jaký film by to podle vás mohl být? Napište nám své názory do komentářů.

Zdroje: StarWars.com

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu