Daredevil: 4. řada není jistotou, říká Charlie Cox

Daredevil: 4. řada není jistotou, říká Charlie Cox | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 10 obrázků
Trojku máme za sebou, počtvrté už ale možná slepého hrdinu neuvidíme.

Třetí sezóna muže beze strachu, alias Daredevila, měla po více než dvou letech čekání v pátek 19.10. konečně premiéru a kritici se jednohlasně shodují na tom, že se jedná o opravdu prvotřídní zážitek. Mezi svými komiksovými vrstevníky na Netflixu se Daredevil vyznačoval těmi zdaleka nejlepšími diváckými ohlasy celkově už od svého počátku v roce 2015 a ze všech čtyř členů Defenders si rozhodně získal tu největší fanouškovskou základnu. Zrušit seriál v nejlepším se tak zdá jako docela absurdní myšlenka. Iron Fista s Lukem Cagem ale streamovací služba velmi nedávno pohřbila, je tedy možné, že by podobný osud mohl potkat i slepého bojovníka se zločinem? Podle hlavní hvězdy překvapivě ano.

Charlie Cox totiž poskytl rozhovor pro The Hollywood Reporter, v němž byl dotázán, co by si pro Matta představoval do budoucna. Na to odpověděl: „Momentálně ani nevím, jestli se vůbec nějaké další řady plánují. Ale pokud by na ně přece jen došlo, pro scenáristy by to mohla být zajímavá výzva. Nemyslím si totiž, že bychom mohli udělat další řadu, kde je Matt tak moc izolováný od ostatních, osamocený, zlomený a naštvaný. Museli bychom najít Matta Murdocka, který by se alespoň ze začátku choval lépe k lidem, které miluje, k sobě samému a k Bohovi. Jinak už bychom se opakovali.

Minimálně za sebe určitě doufám, že se nějaké ty plány co nejrychleji začnou vymýšlet a Netflix bude mít dost rozumu, než aby Daredevila po třech sezonách prostě utnul. Vidíte to stejně?

Zdroj: THR

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

Carnage | 31.10.2018 16:48
Tak nebudeme si nic nalhávat, Daredevil bude pravděpodobně zrušen stejně jako Jessica Jones. Charlie má pravdu, že jít směrem zlomenýho, naštvanýho a odcizenýho Murdocka by byla už moc velká opakovačka a vlastně se o to snaží od první série... chci říct ta postava furt opakuje, že prostě nechce nikoho vystavovat nebezpečí, nechce furt lhát a raději bude totál sám. Na konci třeté sérky už víme že se smířil s tím že přátele potřebuje takže 4. série by určitě měla jít trochu jiným směrem ale zase poslední záběr nám dává naději na záporáka do dylš sérky i když si myslim že on sám to neutáhne. Abych se vrátil ke zrušení... pokud to Disney opravdu myslí vážně se svojí seriálovou službou tak je to jediná možná cesta : zrušit vše co je jinde a všechno hodit pod nás. Jen doufám, že u toho pak zůstanou stejný tvůrčí týmy.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu