Živí mrtví: Velký rozbor ukázky na nové díly bez Ricka (zasazeno do kontextu s komiksy)

Živí mrtví: Velký rozbor ukázky na nové díly bez Ricka (zasazeno do kontextu s komiksy) | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 30 obrázků
Čeho všeho jste si v novém traileru nemuseli všimnout? Je toho celkem dost!
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2
  3. Kapitola č.3
  4. Kapitola č.4
  5. Kapitola č.5
  6. Kapitola č.6
  7. Kapitola č.7

Doprovodná řeč v pozadí nás vítá a odešlého Lincolna nahradila Dania Gurira alias Michonne. A s její postavou také celý trailer začíná. Už zde si můžeme povšimnout skoku v čase díky jejímu novému účesu. Slyšíme ji říci: „Já to nikdy nevzdám“, což s jistotou odkazuje na zmizelého Ricka. Po dlouhých šesti letech nikdy nevzdali pátrání, protože i když se nechal odpálit výbušninami, nestál tak blízko, aby shořel na popel a jeho tělo se nikdy nenašlo. Alespoň si to všichni budou myslet. My už víme své, že?

Přesouváme se k další scéně, ve které vidíme Daryla. Rickův nejlepší kámoš sice svůj typický zanedbaný účes nijak nepozměnil, ovšem oděv ano. Alespoň pro tuto chvíli. Z motorkáře na (skoro) první pohled se stal rybář a vidíme ho v pláštěnném oděvu, jak loví v řece. To prozradily už uveřejněné první minuty.

Další postavou, která (tentokrát už velmi neobvykle) změnila svůj klasický look, je Carol. Nyní by se hodilo přirovnání Legolas. Se svou novou šedivou hřívou táhnoucí se až pod ramena se dost změnila z nestárnoucí na oko vypadající stařenky na hippiesačku/indiánku. Minimálně s jejím lukem a odlišným stylem oblékání mé druhé přirovnání rozhodně sedí. Stačí si vybrat. Krom vlasů se viditelně změnil i oděv, který zahrnuje nátepníky na konci rukou, volnější oblečení, kožené pásy nad pasem a toulec na zádech. Ovšem pokud se podíváme na luk, tak ten je zcela zřetelně moderní výroby. V této scéně ji slyšíme říkat: „Pusť to“, ale více se vyčíst nedá.

« Předchozí kapitola
Další kapitola »
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 3

Ondřej | 11.11.2018 22:17
Ano, máš pravdu, Negan Judith pomáhá s úkoly a zároveň se jí snaží dostat do hlavy jako u ostatních postav, ale Judith není hloupá a neposlouchá ho.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu