Živí mrtví: Velký rozbor ukázky na nové díly bez Ricka (zasazeno do kontextu s komiksy)

Živí mrtví: Velký rozbor ukázky na nové díly bez Ricka (zasazeno do kontextu s komiksy) | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 30 obrázků
Čeho všeho jste si v novém traileru nemuseli všimnout? Je toho celkem dost!
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2
  3. Kapitola č.3
  4. Kapitola č.4
  5. Kapitola č.5
  6. Kapitola č.6
  7. Kapitola č.7

Znovu se přesouváme do Alexandrie, kde jsou nové pětici postav sundávány pytle z jejich hlav, asi aby při cestě do cíle netušili, jak ono místo najít. Zřejmě. Judith na to prohlásí: „Zde budete v bezpečí. Přísahám.“ Znovu se přesouváme, tentokrát na krátko do Hilltopu. Nebo spíše nad Hilltop. Kamera proletí vysoko nad osadou, kde vidíme rozrůstající se pole nejen za hradbami, ale i před nimi. Další novinkou, kterou už ale z traileru těžko vyčíst, ale zde by měla rozhodně zaznít, je fakt, že šéfkou tohoto místa už nebude Maggie.

Její představitelka totiž po poslední, páté epizodě odešla stejně jako Andrew Lincoln. V této řadě jsme ji viděli naposled. Ovšem neodešla za lepší nabídkou nadobro a nechala se slyšet, že se návratu nijak nebrání. Takže stále existuje velká šance, že se s ní v budoucnu ještě setkáme. Důvod, proč její postava zmizela, ovšem není znám, ale pravděpodobně se to brzy dozvíme. Tak schválně. Já sázím, že si Rickovo zmizení dala za vinu poté, co se proti němu vzbouřila, a tím tomu i nepřímo způsobila jeho neštěstí. Jakmile se tedy Rickovo tělo nikdy nenašlo, vydala na dlouhou pouť za hledáním. Já vím, stále dost nereálné, ale to si povíme někdy jindy.

Nebojte, už se dostáváme do finále. V dalším záběru vidíme Michonne, jak tasí svoji katanu a společně s několika neznámými tvářemi a nováčky vyráží do boje. Další scéna zabírá Daryla, jakoby nevěřícně hleděl někam do dáli. Tato scéna se na 99% odehrává v lese, kde jsou přítomni i Aaron a Ježíš. Dále vidíme Henryho, tentokrát staršího, už jako teenagera. Znovu navazuje kontakt s Carol, která se pro něho stala jakousi náhradní matkou a říká: „Stojíš si za správným rozhodnutím, ale bojuješ za špatnou věc. To jsi mi řekla.“ Z toho sice nic vyčíst nemůžeme, avšak mohu vám prozradit další teorii, takže už asi chápete – bacha na spoilery.

A kdo jiný by nám přišel na pomoc, než znovu naše informacemi nabité komiksy! V těch stejně jako Rick žije nadále i jeho syn, Carl. Ten to v seriálu zabalil v minulé řadě. Na stránkách papíru ovšem místo rande se zubatou rozjel docela jiný vztah. Přesněji romantický vztah typu Romea a Julie, kdy se zamiloval do dcery hlavní záporačky, Lydie. Ovšem začít si s dcerou vůdkyně Šeptačů nebyl úplně nejlepší nápad, jak se nakonec ukázalo, ale to už odbočuji. A díky jeho absenci v seriálu by jeho místo mohl zaujmout právě Henry. Toho jsem sice v minulé řadě opravdu z duše nenáviděl, ovšem v této řadě se tvůrci předvedli a dokázali, že prodat postavy prostě umí, takže proč ne.

« Předchozí kapitola
Další kapitola »
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 3

Ondřej | 11.11.2018 22:17
Ano, máš pravdu, Negan Judith pomáhá s úkoly a zároveň se jí snaží dostat do hlavy jako u ostatních postav, ale Judith není hloupá a neposlouchá ho.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu