Komiksovka Doom Patrol se blíží: Co je prapodivný tým vlastně zač?

Komiksovka Doom Patrol se blíží: Co je prapodivný tým vlastně zač? | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 8 obrázků
Komiksoví fanoušci, zpozorněte! Přichází hodně netradiční komiksovka s ještě netradičnějšími postavami.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Dalšími členy týmu jsou Robotman, občanským jménem Cliff Steele, bývalý závodník NASCAR, který po nehodě utrpí zranění neslučitelná se životem. Chief však dokáže zachránit jeho mozek a dát ho do robotického těla. Hlas postavě propůjčí známý Brendan Fraser (Mumie). Negative Man, bývalý testovací pilot, je při jednom ze svých letů vystaven radioaktivní energii, která ho nabije negativní energií vyzařující z jeho těla, zároveň ji však může libovolně vystřelovat a vyzařovat. On svoje schopnosti však vnímá spíše jako utrpení, a tak z něj číší útrpný humor, který uslyšíme z úst Matta Bomera.

Doom Patrol: Nové fotky a obsazení dalších známých jmen
 

A posledním a úplně novým členem týmu je Cyborg, zřejmě nejznámější postava. Komiksovým fanouškům ho není třeba představovat, nicméně jde o Victora Stonea, bývalého vysokoškoláka a hráče amerického fotbalu, který utrpěl četná zranění po napadení interdimenzionální příšerou. Jeho otec, uznávaný vědec, jeho zničené části těla nahradil umělými a kovovými součástkami, z čehož Victor zůstal znechucen a dlouhou dobu svoje tělo a schopnosti nenáviděl. Postavu ztvární talentovaný Joivan Wade (První očista). Jak sami vidíte, tým je tak složený z všelijakých bláznivých postava a schopností, což může udělat ze seriálu další skvělou podívanou.

Celý tým bydlí ve velkém domě na Danny Street, což je mimochodem živoucí ulice komunikující s diváky, a tvoří jednu velkou rodinu. O příběhu zatím nevíme nic moc, nicméně jako záporák by se měl objevit Mr. Nobody s hlasem Alana Tudyka, který má schopnost zbavit své protivníky jakéhokoliv zdravého rozumu. Podle mě však seriál nepotřebuje vyloženě velký příběh. Soužití těchto zvláštních postav v jednom domě může být zábavné sledovat samo o sobě.

Showrunnerem bude Jeremy Carver, který je známý svoji prací na seriálech Supernatural a Being Human. Produkují Geoff Johns, Greg Berlanti a Sarah Shechter a počet dílů se zastavil na čísle 15. Seriál bude mít premiéru již za týden, tedy v pátek 15. 2., a i když je to podivné, zatím jsme dostali pouze Vánoční teaser. Plnohodnotný trailer nejspíše můžeme očekávat příští týden. V galerii se pak mrkněte na nové plakáty s celým týmem i jednotlivými postavami. Po příjemném překvapení v podobě Titans tak určitě komiksovým fanouškům doporučuji zkusit i tuto netradiční novinku.

« Předchozí kapitola
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu