Gotham: Bane přichází v novém traileru

Gotham: Bane přichází v novém traileru | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 6 obrázků
Obávaný záporák je tady a všem svým protivníkům hodlá pořádně zatopit. 

Jelikož si dala 5. série Gothamu týdenní pauzu ve vysílání, rozhodli se tvůrci seriálu vyplnit tuto mezeru trailerem na desátou epizodu, která konečně přinese jednoho z nejobávanějších batmanových záporáků - Banea! První polovina traileru rekapituluje zrození této postavy z předchozích epizod. Žoldák Eduardo Dorrance (Shane West), jenž byl přítelem Gordona (Ben McKenzie) z armády, přišel údajně na rozkaz vlády zachránit Gotham. Nakonec se ale ukázalo, že všechno bylo jinak.

Eduardo totiž pracoval pro záhadnou Theresu Walker (Jaime Murray), která stála za zničením Gordonova Útočiště a s Gothamem se rozhodla mít své vlastní plány. V závěrečném souboji s Gordonem utrpěl Eduardo smrtelná zranění, nicméně Theresa Walker se postarala o to, aby jej Hugo Strange (B.D. Wong) dostal zase zpátky na nohy. Jak ale trailer dále ukazuje v nových záběrech, nebude to vůbec snadné a pro Eduarda už vůbec ne příjemné.

Jakmile ovšem získá Eduardo svou novou podobu, je velmi dobře znát, že se nově zrozený Bane stane opravdickou hrozbou pro všechny své nepřátele. Vedle solidní akce a překvapivých zvratů působí zároveň určité záběry dojmem, že se odehrávají v období několikaměsíčního skoku z úvodu první epizody této série, ve které jsme viděli obrovskou bitvu převážně mezi policisty a gangstery. Bude tedy tato bitva už v příští epizodě? To se s jistotou dozvíme v pátek 22.3. v ranních hodinách našeho času. 

P.S.:Trailer víceméně odhaluje všechny zápletky z desáté epizody, pokud vám ale nevadí menší spoilery, určitě doporučujeme se na něj podívat. Je velmi povedený. 

Zdroj: batman-news.com

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu