Co chystá HBO po Hře o trůny?

Co chystá HBO po Hře o trůny? | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 35 obrázků
Zabrouzdejte do velkého přehledu připravovaných seriálů od HBO.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2
  3. Kapitola č.3

Dalším projektem, na kterém se bude podílet J.J. Abrams, je sci-fi fantasy Demimonde. Tvůrcem seriálu je sám J.J. Abrams, který tento tajemný projekt vymyslel a bude ho i produkovat. HBO dala po prvním nástinu scénáře Abramsovi okamžitě zelenou. Jediný uveřejněný strohý popis seriálu zní: „Svět bojuje proti monstrózní, represivní síle.“ Žádné další informace o seriálu známy nejsou. Premiéra bude nejdříve v roce 2020.

Seriálového nástupce se dočká snímek Zlatý kompas z roku 2007. Titul His Dark Materials je spoluprací mezi HBO a BBC. Jedná se o adaptaci stejnojmenného fantasy románu od Phillipa Pullmana, který se odehrává deset let po událostech ze Zlatého kompasu. Ještě před premiérou, která se uskuteční ve druhé polovině letošního roku, byla odklepnuta druhá série. Za scénářem stojí Jack Thorne (Dlouhá cesta dolů, (Ne)obyčejný kluk). Hlavní roli si střihne čtrnáctiletá Dafne Keen, která zazářila v roli Laury v komiksovce Logan: Wolverine. Hereckou oporou ji bude James McAvoy, Lin-Manuel Miranda a Ruth Wilson (Luther).

Televizního návratu se dočká režisér Avengers 1 a 2 Joss Whedon. Ten pro HBO chystá drama z viktoriánské éry s názvem The Nevers. O seriálu toho prozatím příliš nevíme. Děj bude sledovat gang viktoriánských žen, které v sobě objeví neobvyklé schopnosti. Tahle partička se vydává na misi, jež může kompletně změnit svět. Proti nim ovšem stojí neúprosní nepřátelé. Celý projekt leží v rukou Josse Whedona, který napíše scénář, bude režírovat a je i výkonným producentem.

Fanoušci hororů se dočkají další adaptace románu od Stephena Kinga. HBO zadaptuje jeho prozatím poslední román The Outsider, který byl vydán v květnu 2018. Hlavní roli si střihne momentálně nejobsazovanější herec záporných rolí, Ben Mendelsohn. Producenty projektu jsou Jack Bender (Ztraceni) a Marty Bowen (První člověk). The Outsider bude mít 10 epizod. Předběžné datum premiéry není známo.

Další adaptací od HBO bude seriál The Time Traveler's Wife podle stejnojmenného románu od Audreyho Niffeneggera, který seriál produkuje spolu se Suem Vertuem (Sherlock) a Brianem Minchinem (Torchwood). Román se dočkal filmové adaptace v roce 2009 v hlavní roli s Rachel McAdams a Ericem Banou. Mohli jste ho vidět pod názvem Zakletý v čase. Showrunnerem projektu je tvůrce Sherlocka a Doctora Who Steven Moffat, který píše scénář. Herecké obsazení dosud není známo, stejně tak HBO nezveřejnilo ani předběžné datum premiéry.

« Předchozí kapitola
Další kapitola »
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Zlatý kompas

07.12.2007 | USA, Velká Británie
Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu