Co chystá HBO po Hře o trůny?

Co chystá HBO po Hře o trůny? | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 35 obrázků
Zabrouzdejte do velkého přehledu připravovaných seriálů od HBO.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2
  3. Kapitola č.3

Kromě seriálů HBO chystá i ambiciózní čtyřdílnou minisérii Catherine the Great. V hlavní roli carevny Kateřiny II. Veliké, jež vládla ruskému impériu v 18. století, uvidíme nestárnoucí Helen Mirren. Minisérie se zaměří na poslední roky vlády této významné historické osobnosti. Režie se ujal Philip Martin (The Crown). Herecké obsazení doplní Jason Clarke (Řbitov zvířátek), Rory Kinnear (Kód Enigmy) a Gina McKee (Notting Hill). Premiéry se dočkáme ještě letos.

V červnu se HBO vytasí se dvěma očekávanými tituly. Prvním bude druhá řada oceňovaných Sedmilhářek, která dorazí 9.6. Druhá série bude přímo navazovat na události z finále první sezóny. K hvězdnému obsazení v čele s Nicole Kidman, Laurou Dern, Reese Witherspoon a Shailene Woodley se připojila i Meryl Streep. Poněkud méně ambiciózním titulem je teenage drama Euphoria se Zendayou v hlavní roli. Děj seriálu zaměřený na několik středoškolských studentů bude pojednávat o sexu, traumatech, hledání sebe sama, sociálních médiích, lásce a přátelství. První epizoda si odbyde premiéru 16.6.

Pro Nicole Kidman nebudou Sedmilhářky jedinou seriálovou rolí letošního roku. Ke konci roku bychom se měli dočkat seriálové adaptace románu You Should Have Known od Jeana Hanffa Korelitze s názvem The Undoing. Na minisérii bude Nicole Kidman opět spolupracovat se scenáristou několika dílů Sedmilhářek a seriálu Mr. Mercedes Davidem E. Kelleym. Hlavní postavou bude úspěšná terapeutka a milující matka Grace Sachs (Nicole Kidman), jejíž život je vykolejen náhlou tragédií. Obsazení doplní herecké ikony Hugh Grant a Donald Sutherland. Šestidílnou limitovanou sérii natočí režisérka Susanne Bier (Bird Box).

Na konci letošního roku se fanoušci Mladého papeže dočkají po třech letech pokračování s názvem The New Pope (Nový papež). Styl seriálu by měl zůstat zachován díky návratu režiséra Paola Sorrentina, který natočí všech deset epizod, a scenáristovi Umbertu Contarellovi. Po boku Judea Lawa se nově představí John Malkovich.

Stanice HBO dále potvrdila, že třetí sezónu sci-fi seriálu Westworld a úspěšné komedie Insecure (Nesvá) uvidíme až v průběhu příštího roku. Těžko dopředu odhadovat, jaký úspěch budou mít nákladné seriály jako Watchmen a prequel Hry o trůny, avšak je jasné, že napodobit fenomenální úspěch Hry o trůny budou mít všechny stanice a streamovací služby v budoucnu velmi těžké. A je otázkou, zdali se někomu podaří tento enormní úspěch vůbec někdy překonat.  

Zdroje: Vanity Fair, Screenrant

« Předchozí kapitola
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Zlatý kompas

07.12.2007 | USA, Velká Británie
Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu