Star Wars: Kompletní přehled všech 6 seriálů z předaleké galaxie

Star Wars: Kompletní přehled všech 6 seriálů z předaleké galaxie | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 6 obrázků
Znáte všechny Star Wars seriály? Víte, jaké byly, jsou a jaké budou? V tomto článku se to dozvíte. 
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2
  3. Kapitola č.3
  4. Kapitola č.4
  5. Kapitola č.5
  6. Kapitola č.6

 Star Wars: Resistance

Po lehce otevřeném konci seriálu Povstalci mnoho fanoušků očekávalo, že nový seriál bude na svého předchůdce dějově navazovat. To se ovšem nestalo a seriál s podtitulem Resistance (Odboj), zasazený přibližně půl roku před filmovou Epizodu VII, se opět vytasil s novými postavami. Zároveň došlo k výrazné změně v animaci a také k výraznému zaměření na dětské publikum. Seriál se momentálně vysílá, přičemž články o něm pravidelně vychází na našem webu. Je celkem těžké hodnotit seriál, který nedávno započal své vysílání, s již (víceméně) ukončenými seriály. I přesto ovšem můžeme již nyní s jistotou říct, že seriál Resistance za svými předchůdci výrazně zaostává.

Je sice pravda, že pokud je seriál zaměřený na děti, měl by se hodnotit trochu jinak. Problém je nicméně ten, že i v porovnání s ostatními seriály pro děti se nedá Star Wars: Resistance označit za něco „výjimečného“. Můžeme tedy jen doufat, že se v budoucnu nějak výrazně pozvedne. Kromě jasného zaměření na mladší publikum a slabší animaci je zde ale ještě jeden problém. Seriál se totiž vysílá v neděli po deváté hodině večer, což je, vzhledem k tomu, že se jedná o seriál pro děti, docela problém. Jestli se tedy dočkáme druhé série, je, řekl bych, zatím ještě ve hvězdách. Pokud ale chcete dát seriálu šanci, v tom vám rozhodně nikdo nebrání, třeba vás osloví.

« Předchozí kapitola
Další kapitola »
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 8

Malignus | 10.06.2019 19:35
Mandalorian má potenciál a Gina Carano se mi líbí, ale když se podívám, kdo za seriálem stojí a fakt, že to bude DisCanon, tak zjišťuji, že to ani nechci vidět a jediný SW sweriál, který mě zajímá, jsou původní Clone Wars. "DisCanon is a lie, there's only Expanded Universe."
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu